United tabbet seg ut

Bayern München - Manchester United 2-2. Uten en eneste nordmann på banen hadde United tre mesterligapoeng i lomma. Så tabbet dansken Peter Schmeichel seg ut i sluttminuttet.

Både Henning Berg og Ole Gunnar Solskjær satt på benken på Olympiastadion i München.

Ingen savnet de norske gutta da rekordkjøpet Dwight Yorke stupheadet inn utlikning. Og da Paul Scholes ga United ledelse på bortebane så rutinerte United så ut til å hale seieren i land.

Helt til en svær dansk keeper gikk på skogtur i straffefeltet.

Brasilianske Giovane Elber ga Bayern ledelsen tidlig, men hadde neppe trodd at han skulle få kveldens andre tyske scoring gratis.

Schmeichel sprang ut i feltet, men flakset desperat med armene i lufta. Elber satt ballen enkelt i mål, til United-sjef Alex Fergusons store skuffelse.

- Jeg syntes vi spilte godt. Vi fortjente ikke dette. De hadde bare en eller to sjanser i annen omgang, og jeg trodde vi sto imot bra, sier Ferguson til Sky Sports.

Med et poeng i München ligger United på tredjeplass i pulja. Neste kamp er mot Brøndby, men skjebnekampen om seieren i pulja blir trolig spilt i Barcelona.

- Det avgjøres i Barcelona. Det var skuffende at vi ikke klarte å vinne, sier Ferguson.

55 000 tilskuere på Olympiastadion avholdt ett minutts stillhet før avspark, til minne om ofrene for flyulykken som rammet United-laget i 1958.