United-talent omsider klar for Molde

- Jeg er veldig stolt og glad for denne avtalen.

MOLDE-KLAR: Mats Møller Dæhli har skrevet under på en to og et halvt års kontrakt for Molde. Foto: Per-Åge Eriksen / Scanpix
MOLDE-KLAR: Mats Møller Dæhli har skrevet under på en to og et halvt års kontrakt for Molde. Foto: Per-Åge Eriksen / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den tidligere Manchester United-spilleren Mats Møller Dæhli (18) har skrevet under en to og et halvt årskontrakt med Molde, det skriver NRK.

Mats Møller Dæhli (18) har vært omtalt som et av Norges største fotballtalenter siden starten av tenårene. Som 15-åring ble han hentet til Manchester Uniteds akademi. Så seint som 2011/2012-sesongen ble han også kåret til årets akademispiller i Manchester United.

- Jeg er veldig stolt og glad for denne avtalen, sier Møller Dæhli til Moldes egen hjemmeside.

Dæhli forteller at han følte seg ønsket i Molde, og at det var en av grunnene til at han dro tilbake til Norge.

- Stolt Han har ikke fått det helt til i England i det siste og er derfor nå klar for eliteserien og Molde. Han ble ifølge NRK presentert av Ole Gunnar Solskjær onsdag ettermiddag foran cupkampen mot Mjøndalen.

- Vi er utrolig stolt over at han har tatt valget om å komme hit. Vi er stolt over at vi er så attraktive for et stort talent, sier Solskjær til Moldes egen hjemmeside.

Tidligere fotballagent John Vik jobber som speider for Molde. Han har fulgt Dæhlis karriere tett siden spilleren var 13 år gammel.

- Jeg har på det sterkeste anbefalt Ole Gunnar Solskjær og Mark Dempsey å hente ham, sier Vik til Dagbladet om referansen han har gitt Moldes trenerteam.

Molde har tidligere i år mistet midtbanespiller Magnus Wolff Eikrem til Heerenveen. Han hadde også et opphold i Manchester United før han kom tilbake til Norge.