Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- United tar ikke gull

Arsenal-sjef Arsene Wenger er sikker på at Manchester United ikke vinner ligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

United vant 4-1 mot Sunderland i helga, mens Wengers karer bare klarte 1-1 mot Southampton. Likevel framstår Wenger ikke som noen slagen mann.

Selv ikke når laget hans vinne sin hengekamp for å klatre fra 4. plass og opp på like mange poeng som Old Trafford-gutta.

- United vinner lett hjemme mot bånnlagene, sier Wenger før han utdyper hva han mener er Uniteds svakhet:

- Men de er et lag som mer enn noen andre har problemer med å slå de store klubbene. Jeg tror ikke du kan vinne ligaen når det er sånn.

Franskmannen har tidligere vært i psykologiske tvekamper med United-manager Alex Ferguson, og denne gangen er det Wenger som sender første verbale knyttneve.

- Southampton-resultatet kommer ikke til å bety noe for oss. Det er lenge igjen. Manchester United vil tape poeng, jeg har sagt det mange ganger.

Wenger mister heller ikke motet av at både venstreback Ashley Cole, England-stopper Martin Keown og Patrick Vieria er skadd.

- Vi vil vinne ligaen og det tenker vi på i hver eneste kamp. Vi har potensialet og kvaliteten som skal til for å gjøre det, sier Wenger.

(Dagbladet.no)

TERGER UNITED:</B> Arsene Wenger har ikke tro på Manchester United i ligainnspurten. Foto: SCANPIX/EPA

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!