- United tar ligaen igjen

Britiske fotballeksperter mener Alex Ferguson igjen har klart å bygge opp et slagkraftig lag som vil vinne ligaen. Seks ligaseirer på rad har overbevist skeptikerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): I går ble sir Alex Ferguson utnevnt til Månedens manager for desember. Samtidig fikk Paul Scholes prisen for månedens spiller.

På peishylla hjemme i Manchester begynner det å bli trangt for Ferguson - utnevnelsen er hans 14. som United-manager. Nå mener mange at han igjen har klart å bygge opp et mesterlag.

- Må bygges

- Et ligamesterskap avgjøres ikke over natta. Man er nødt til å bygge lag på lag og skape stabilitet. Det har Ferguson igjen klart på Old Trafford, skriver fotballkommentator Henry Winter i The Daily Telegraph.

- Sir Alex Ferguson hevder hardnakket at vi fortsatt har til gode å se det beste av Manchester United denne sesongen. Hvis det er riktig har Arsenal og Chelsea virkelig grunn til å være bekymret, skriver David McDonnel i Daily Mirror.

Også internasjonale bookmakere virker sikre på at United tar hjem ligagullet. Satser du penger på at laget fra Manchester vinner Premier League, er det ikke mye å tjene på det. William Hill, Ladbrokes, Skybet og Sportingbet er noen av selskapene som gir mye høyere odds på Arsenal og Chelsea enn United.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.