- United ti minutter fra ligagullet

Wenger tror fire lag slåss om tittelen.

(Dagbladet.no): To seine Arsenal-mål senket Manchester United på Emirates i går kveld. 2-1 og tre hjemmepoeng gir Arsenal-sjef Arsene Wenger ny optimisme i kampen om ligatittelen.

På tross av at hans lag er på fjerdeplass, 12 poeng bak de røde fra Manchester.

- Med ti minutter igjen var Manchester United kanskje ligamestere. Du kan ikke si det samme nå, det er mer åpent, sier Wenger til flere britiske aviser i dag.

Han mener både Arsenal, Liverpool og Chelsea er med i kampen om tittelen.

- Det er bra for interessen for Premier League, i og med at alle har en sjanse og alle kommer til å slåss videre, sier Wenger.

Wayne Rooney ga United ledelsen på en stupheading. Wenger mener United kan takke seg selv for at de havnet bakpå og slapp inn to mål på tampen.

- Alt handlet om oss i andre omgang, de scoret på sin eneste sjanse. Vi måtte vise ryggrad og utholdenhet, men vi sto på til det siste fordi vi virkelig ville vinne. De siste 20 minuttene var våre og United prøvde altfor mye å drøye tida, sier Wenger.

Han omtaler gutta sine som løver, med Henry som sjefskatten.

0-1 BLE TIL 2-1: Her har Robin van Persie satt inn 1-1 sju minutter før slutt. Nederlenderen brakk et bein i foten da han scoret. Foto: Scanpix/Reuters
0-1 BLE TIL 2-1: Her har Robin van Persie satt inn 1-1 sju minutter før slutt. Nederlenderen brakk et bein i foten da han scoret. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Og de blir sterkere for hver eneste kamp.

United-sjef Alex Ferguson valgte å konsentrere seg om de få lyspunktene han fant etter tapet.

- Vi har en mindre kamp igjen å spille og enda ett måls forsprang på Chelsea. Så dette er ikke på noen måte en katastrofe, sier Ferguson.

• Din kommentar: Er Liverpool og Arsenal med i kampen om gullet etter helgas seirer?

JUBLET SOM FOR GULL: Kjempehumør i Arsenal-leiren etter kampslutt i London i går.
SJEFSLØVEN: Wenger mener gutta hans slåss som løver. Pussig nok er det Chelsea som har en løve i klubblogoen.