United til å le av

Chelsea vant og Manchester United skapte knapt en sjanse. Tilslutt satt både Chelsea-eier Roman Abramovitsj og Chelsea-trener Jose Mourinho og lo.Vi fulgte: Chelsea - Man Utd 1-0

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no, Chelsea - Manchester United 1-0): Som ventet ble årets første gigantmøte tett, jevnt og lite velspilt. Mye av grunnen til det: Manchester United holder ikke nivået til Chelsea, og må kompensere så godt de kan med intensiv defensiv jobbing.

Resultatet av det nødvendige defensive arbeidet ble at Uniteds angrepsspill manglet både form og farge.

Og som et eksempel på hvor hardt United-stallen er rammet av skader og andre fravær: Quinton Fortune spilte fra start.

Det holder selvsagt ikke mot Chelsea.

Hakket bedre

Ikke at Chelsea var så mye mer spennende å se på i dag, men de var hakket bedre over hele banen og skaffet seg tre fortjenfte poeng mot en av sine argeste rivaler.

Og poeng er det som kjent vanskelig å argumentere mot. Selv om kanskje tidligere Chelsea-manager Claudio Ranieri vil si noe annet.

- Vi fortjente tre poeng i dag på grunn av lagmoralen vår. Vi forsvarte oss veldig, veldig, veldig bra, sa Chelsea-trener Jose Mourinho etter kampen.

Kampens eneste mål avslørte en hel del om hvilke problemer United har i forsvar. Både plasseringsegenskaper, fart og disiplin var totalt fraværene, da en pasning fra debutant Drogba fant rommet bak United-forsvaret og åpnet det fullstendig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer