Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United til finalen

Saha skjøt Gamst & co. ut av semifinalen i ligacupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Semifinale ligacupen, 2. kamp: Manchester United-Blackburn 2-1, 3-2 sammenlagt. 

Louis Saha sendte Manchester United til ligacupfinalen for første gang på 14 år. Seks minutter inn i andre omgang klinket han til på hel volley.

At ballen så ut til å treffe ham midt på leggen gjorde ingenting, så lenge den skrudde elegant inn i venstre hjørne av målet til Brad Friedel.

Blackburn-keeperen kunne fort blitt helt på Old Trafford. Han reddet ett straffespark og to gedigne sjanser fra Ruud van Nistelrooy.

Ferguson-skryt til Friedel

- Vi hadde sjanser, men keepern deres var absolutt fantastisk. På de siste fire kampene vi har spilt mot dem må han ha gjort minst 40 redninger. I kveld gjorde han tre utrolige redninger, skryter United-manager Alex Ferguson til Sky Sports.

Van Nistelrooy hadde imidlertid satt inn 1-0 for United allerede etter åtte minutter, før Friedel stengte ham ute.

Steven Reid utliknet for Blackburn etter en drøy halvtime, men Morten Gamst Pedersen og lagkameratene truet egentlig aldri United voldsomt etter det.

Hughes slakter dommeren

ALLE ELSKER SAHA: Louis Saha spilte en strålende andreomgang. Det avgjørende målet kan riktignok kalles litt heldig, men så pent ut. Og lagkameratene var like lykkelige uansett. Foto: Reuters/Scanpix
ALLE ELSKER SAHA: Louis Saha spilte en strålende andreomgang. Det avgjørende målet kan riktignok kalles litt heldig, men så pent ut. Og lagkameratene var like lykkelige uansett. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Blackburn-manager Mark Hughes var rasende på dommer Graham Poll etter kampen. Han mente Uniteds straffespark var billig. Og han følte Blackburn ble snytt for straffe da Shefki Kuqi traff armen til Rio Ferdinand ti minutter inn i andre omgang.

- Hvordan han kunne gi det første straffesparket aner jeg ikke - og vår var klarere men ble ikke gitt, sier Hughes.

- Vi var alle frustrerte på dommeren, dessverre. Det er ikke så mange dommere, og de nyter kanskje kjendisstatusen sin. Jeg tror herr Poll trodde 61 000 tilskuere var kommet for å se på ham, freser Hughes.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!