Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- United trenger fem eller seks spillere

Roy Keane sier nedturen startet før Moyes.

PRESSET: David Moyes har ikke akkurat fått den debutsesongen han kanskje drømte om. Tidligere United-spiller Roy Keane (innfelt) mener skotten må hente minst fem spillere. Foto: Andrew Yates/Craig Brough/Afp/NTB Scanpix
PRESSET: David Moyes har ikke akkurat fått den debutsesongen han kanskje drømte om. Tidligere United-spiller Roy Keane (innfelt) mener skotten må hente minst fem spillere. Foto: Andrew Yates/Craig Brough/Afp/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Fotballstudio kl. 20.45: Premier League-kamper både tirsdag og onsdag

(Dagbladet): Manchester United er i ferd med å gjennomføre klubbens aller verste sesong på flere tiår.

Manager David Moyes har fått mang en skyllebøtte, men tidligere United-kaptein Roy Keane mener det er gode spillerne det først og fremst skorter på.

- Jeg tror Manchester United trenger fem eller seks spillere. Hvis det skjer til sommeren, så må man omfavne situasjonen framfor å frykte den, sier Keane til TV-kanalen ITV.

Iren mener det er tidligere sjef Alex Ferguson som ikke gjorde nødvendige stjernekjøp før han pensjonerte seg i mai.

Snarvei - De må tilbake til toppen, der de hører hjemme. De har på en måte tatt snarveier på overgangsmarkedet de siste årene, de har ikke gått ut og hentet storspillerne. Det fikk de merke i år, sier Keane til TV-kanalen.

Den beinharde midtbanespilleren ser uansett for seg en opptur sportslig for gamleklubben i løpet av sesongen, all den tid både Wayne Rooney og Robin van Persie er tilbake på banen sammen.

- Dette er en storklubb med storspillere og i løpet av et par måneder er stjernene i form igjen, og United blir farlige igjen.

Er et topplag? Moyes er skråsikker på at United viser form allerede mot Arsenal i morgen, og mener 7. plassen på tabellen lyver.

- Vi er et topplag og forhåpentligvis viser vi det. Vi skal gjøre alt for å ta de tre poengene, sier Moyes på dagens pressekonferanse.

Han mener de røde djevelene fortjener flaks mot ligatoerne. I siste kamp mot Fulham tapte United to poeng på overtid.

- Vi må bare fortsette, hellet må snu. Det er ingen tvil om det.

Hele Norges coronakart