INN I TROPPEN: Tom Cleverley (22) og Chris Smalling (21) er kalt inn i den engelske A-lagstroppen. Foto: Reuters / Toby Melville
INN I TROPPEN: Tom Cleverley (22) og Chris Smalling (21) er kalt inn i den engelske A-lagstroppen. Foto: Reuters / Toby MelvilleVis mer

United-trio kalt inn til England-troppen

Cleverley, Jones og Smalling med mot Bulgaria og Wales.

Manchester United-spillerne Tom Cleverley (22), Phil Jones (19) og Chris Smalling (21) kan debutere for det engelske landslaget i EM-kvalifiseringskampene mot Bulgaria og Wales.

Trioen spilte hele kampen da United smadret ligarival Arsenal 8-2 på Old Trafford søndag. Trolig hadde de også fått med seg lagkamerat Danny Welbeck på landslaget om han ikke hadde blitt skadd i låret like etter å ha scoret Uniteds 1-0-mål.

- Det er ikke lett å finne en så ung spiller som spiller med så stor trygghet. Talentet er utrolig, og når man finner det, må man bruke det, sa Englands landslagssjef Fabio Capello om Jones etter å ha plukket ut sin 25-mannstropp.

I resten av troppen var det få overraskelser. Midtbanemennene Jack Wilshere og Steven Gerrard er utilgjengelige på grunn av skader. Det samme er forsvarerne Rio Ferdinand og Glen Johnson.

Også Wayne Rooney og Ashley Young, som sto bak fem av Uniteds mål mot Arsenal, er med i England-troppen som møter Bulgaria borte 2. september og Wales på Wembley fire dager senere.

(NTB)