United-triumf

Wes Brown og Ruud van Nistelrooy scoret målene for United. Raul og Ronaldo snudde kampen for Real.

Manchester United slo raskt tilbake etter tapet mot Arsenal i helga. Allerede etter tre minutter fikk sir Alex Ferguson noe å juble for i kampen mot Juventus.

David Beckham slo et presist hjørnespark. Wes Browm steg til værs og stanget inn 1-0. Dermed øynet United-fansen en festkveld på Old Trafford. Men i stedet for at de røde fortsatte kjøret mot Juventus' mål, la vertene seg litt tilbake på banen. Italienerne fikk lov til å ha ballen mye i laget, men uten å komme til særlig mange sjanser. Nærmest var de sebrastripete da Pavel Nedved dundret ballen i utsiden av stanga.

Juventus startet best også etter pause. Men United-forsvaret holdt stand og noen minutter før slutt viste David Beckham og Ruud van Nistelrooy sin spisskompetanse. Beckham løftet fram læret med sin følsomme høyrefot, og van Nistelrooy vippet inn 2-0 alene med keeper.

- Det var en fantastisk ball fra David Beckham og en strålende avslutning av Ruud, sier sir Alex.

Pavel Nedved sørget for noen nervepirrende sekunder helt på tampen. Men det ble med tsjekkerens redusering for gjestene.

- Det var høy kvalitet på denne kampen. I Europa har man neppe sett så mye bedre kamper enn dette. Juventus manglet kanskje et par-tre spillere, men de viste hvilken sterk stall de har - trolig sterkere enn den vi har, sier United-sjefen til ITV.

Manchester United tok et langt steg mot avansement med kveldens trepoenger.

Real Madrid har slitt i starten av mellomspillet i Champions League, men i dag klarte de spanske gigantene å snu trenden. Men også i dag havnet Real-stjerne på hæla. Til tross for overtak spille- og sjansemessing var det Dortmund som tok ledelsen. Tsjekkeren Jan Koller satte inn 1-0 etter en helvtime.

Raul sørget for at Real kunne gå til pause uten å ligge under med sitt mål like før hvilen. Matchvinner-målet ble produsert av to av sportens aller største stjerner: Zinedine Zidane gjorde forarbeidet og Ronaldo avslutterjobben.

I Uniteds gruppe tok Basel sin første seier. Hakan Yakin scoret kampens eneste mål mot Deportivo.

I Milano kunne AC Milan feire tre poeng. Danske Jon Dahl Tomasson sørget for at italienerne er på god vei mot kvartfinale.

1-0!</B> Wes Brown nikker inn 1-0. Foto: EPA/PAUL BARKER/Scanpix
MÅLSCORER:</B> Raul Gonzalez utliknet for Real Madrid. Foto: REUTERS/Sergio Perez/Scanpix