MISFORNØYD: José Mourinho og Manchester United fikk bare med seg ett poeng fra Old Trafford i ettermiddag. Foto: NTB scanpix
MISFORNØYD: José Mourinho og Manchester United fikk bare med seg ett poeng fra Old Trafford i ettermiddag. Foto: NTB scanpixVis mer

Premier League

United-trøbbel. Sløste bort to poeng mot bunnlaget Stoke

Klarte bare 1-1 på Old Trafford.

Manchester United - Stoke 1-1 (0-0)

Manchester United hadde lenge trøbbel mot Stoke, men så gjorde trener José Mourinho et dobbeltbytte som så ut til å bære frukter.

I det 66. minutt ble Jesse Lingard og Juan Mata erstattet av Anthony Martial og Wayne Rooney. Tre minutter seinere var begge involvert i 1-0-scoringen, der Martial var sist.

Dermed tok en frustrerende ettermiddag på Old Trafford slutt. Trodde alle. Men sju minutter før slutt utliknet Stokes Joe Allen til 1-1. Det ble også sluttresultatet.

Etter kampen sa Mourinho:

- Dette er den beste prestasjonen denne sesongen, og det kunne blitt et av de virkelig fete resultatene i Premier League. Det kunne blitt 5-0 eller 6-0.

Har vaklet

Mourinho og hans elever har vaklet denne sesongen. Med ettermiddagens utfall ligger United på en foreløpig sjetteplass med 13 poeng.

UTLIKNET TIL 1-1: Joe Allen ødela kvelden for alle røde på Old Trafford i ettermiddag. Foto: NTB scanpix
UTLIKNET TIL 1-1: Joe Allen ødela kvelden for alle røde på Old Trafford i ettermiddag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nok en gang valgte Mourinho å starte med Rooney på benken. Da han kom inn, gjorde han sine saker brukbart.

Kapteinen har slitt med formen. Før kampen benektet Mourinho overfor Sky Sports at det er samarbeidsproblemer mellom dem.

- Wayne er kaptein, uansett - både på og utenfor banen. Han er min kaptein, klubbens kaptein og spillernes kaptein, erklærte manageren.

Tverrliggeren

Men mye er ikke som det skal i Manchester United. Stoke ligger nest sist i Premier League, og er normalt et lag United bør høvle over.

Marcus Rashford headet i tverrliggeren rett før slutt. United ser definitivt ikke ut som en gullkandidat under Mourinho. Ennå.

- Vi jaget det andre målet. Men Stoke klarte å utlikne. Spillerne og jeg gjorde alt. Vi kunne spilt hele dagen, uten å vinne kampen, sier Mourinho.