Alexis Sanchez til Manchester United

United trodde ikke i sin villeste fantasi at de ville få Sanchez. Så hva skjedde?

Hvordan kunne Manchester United snappe Alexis Sanchez foran nesa på rivalen Manchester City?

JOBBET SAMMEN: De fleste trodde at Pep Guardiola og Alexis Sanchez ville bli gjenforent i Manchester City. I stedet var det naborival Manchester United som snappet spilleren. Foto: BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
JOBBET SAMMEN: De fleste trodde at Pep Guardiola og Alexis Sanchez ville bli gjenforent i Manchester City. I stedet var det naborival Manchester United som snappet spilleren. Foto: BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): I går kveld kom bekreftelsen alle har ventet på: Alexis Sanchez er offisielt Manchester United-spiller. Chileneren ble lansert med brask og bram i sosiale medier, hvor høydepunktet for mange var da 29-åringen spilte supportersangen «Glory Glory Man United» på piano.

Etterpå fikk vi se en spent 29-åring ikle seg trøya med det ikoniske draktnummeret «7». Deretter tok Sanchez sine alle første steg på Old Traffords mektige gressmatte, mens han trakk pusten dypt og lot inntrykkene synke inn.

- Siden jeg var en ung gutt har jeg alltid sagt at drømmen min var å spille for Manchester United, og jeg sier ikke det bare fordi det har gått i oppfyllelse i dag, uttalte Sanchez blant annet.

De siste dagene har det nærmest vært hugget i stein at Sanchez ville komme til Old Trafford, men skrur vi tiden tilbake noen uker, var det nærmest utenkelig.

Så hva var det egentlig som skjedde?

Sjokkbudet

11. januar kom de første rapportene på at Manchester United hadde lagt inn et formelt bud på Arsenal-angriperen og samtidig var klare til å la Henrikh Mkhitaryan gå motsatt vei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer