Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United truer Le Havre med søksmål

- Tilbyr ikke hus til spillernes foreldre.

RENT MEL I POSEN: Manchester United, her representert ved manager Sir Alex Ferguson, hevder at Paul Pogbas overgang ble utført etter boka. Foto: Scott Heppell / AP.
RENT MEL I POSEN: Manchester United, her representert ved manager Sir Alex Ferguson, hevder at Paul Pogbas overgang ble utført etter boka. Foto: Scott Heppell / AP. Vis mer

(Dagbladet.no): 16-årige Paul Pogbas overgang til Manchester United har satt sinnene i kok hos moderklubben Le Havre.

Franskmennene hevder United lokket med millionbeløp og hus til foreldrene for å få overgangen til å skje.

Nå slår Manchester United tilbake mot påstandene fra den franske klubben.

- Som en respons til de grunnløse kommentarene i media fra Le Havre-president Jean-Pierre Louvel, vil Manchester United kategorisk bekrefte at det i tråd med klubbens politikk, samt fotballens retningslinjer, ikke tilbys lokkemidler som penger eller hus til foreldre til spillere som signerer for klubben, skriver klubben i en pressemelding.

Premier League-tittelforsvarerne truer den franske klubben med søksmål om ikke beskyldningene tar slutt.

- Manchester United har i dag (mandag) skrevet til Le Havre for å informere om at skritt vil bli tatt hvis slike beskyldninger fortsetter, skriver klubben i pressemelding på sine hjemmesider.

Manchester-klubben er klokkeklar på at overgangen ble utført innenfor FIFAs retningslinjer.

- Det må vektlegges at all dokumentasjon i forbindelse med spillerens overgang til klubben allerede har blitt fullt ut ratifisert av fotballforbundet og Premier League.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling