Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United uten scoring mot Sunderland

Solskjær-innbytte hjalp ikke.

(Dagbladet.no): Manchester United-Sunderland 0-0.

Manchester United har kanskje tenkt for mye på hjelpen de trengte fra Bolton som møter Chelsea i morgen.

På veien glemte de kanskje at heller ikke en hjemmeseier mot Sunderland  kommer gratis. Det praktisk talt nedrykkede laget kjempet som besatt foran eget mål, og keeper Kelvin Davis spilte en god kamp.

Et gjensyn med Ole Gunnar Solskjær hjalp heller ikke United i det endeløse trykket mot målet til Davis.

Solskjær tilbake

Etter 67 målløse minutter på Old Trafford bestemte Alex Ferguson seg for å ta ut John O\'Shea og Patrice Evra og sette inn Mikael Silvestre og Solskjær.

De siste ukene har han vært ute av spill med kinnbeinsbrudd, men meldte seg klar til tjeneste tidligere denne uka.

Solskjær kom til en brukbar avslutningssjanse, men da som de fleste andre gangene United hadde ballen inne i motstanderens 16-meter, sto det en mølje Sunderland-spillere mellom ballen og målet.

PÅ BENKEN: Her sitter Ole Gunnar Solskjær på benken mot bunnlaget Sunderland i kveldens kamp. I forgrunnen Quinton Fortune. Foto: AP/Scanpix
PÅ BENKEN: Her sitter Ole Gunnar Solskjær på benken mot bunnlaget Sunderland i kveldens kamp. I forgrunnen Quinton Fortune. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Stor kontringssjanse

Manchester United presset som ventet Sunderland voldsomt fra starten av første omgang, og hadde en rekke nesten-sjanser. United vant cornerstatistikken 9-0 i første omgang.

Men Sunderland hadde kanskje kampens aller største sjanse drøye to minutter før pause på Old Trafford:

Cristiano Ronaldo somlet bort ballen på midtbanen, og Sunderland kontret med tre mann mot to United-forsvarere. Jon Stead var noen centimetere unna å kunne sette ballen i åpent nett etter et lavt innlegg på tvers av målet.

United hadde ni cornere mot null for Sunderland før pause. Det sier en del om kampbildet. Men bunnlaget fikk lempet unna det meste som skjedde foran målet deres, og keeper Kelvin Davis plukket opp restene.

United-spillerne satte også de aller fleste avslutningene sine utenfor mål.

Presset fortsatte

Kampbildet var det samme i andre omgang. United pøste framover, men kom bare nesten til de helt store avslutningsmulighetene.

United uten scoring mot Sunderland

Corner-statistikken endte tilslutt 16-2 ifølge Sportinglife.com.

Men selv om Sunderland stablet folk inne i eget felt, våget de også å satse framover på kontringer.

I sluttminuttene hadde de et par muligheter til å angripe tre mot tre eller tre mot to. De forsøkte, men mangelen på krefter gikk ut over konsentrasjonen og presisjonen.

Ny publikumsrekord

Old Trafford-publikumet satte igjen ny tilskuerrekord i Premier League i kveld. Det offisielle tallet er 72 519 registrerte tilskuere.

Sunderland har vunnet to av 32 kamper denne sesongen.

Til tross for heroisk innsats i kveld, er de etter poengdelingen på Old Trafford også teoretisk sjanseløse på å berge plassen i Premier League.

Så får de heller trøste seg med at de kanskje var med å avgjøre gullkampen med en av sesongens mest helhjertede oppvisninger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling