United vant målfest

Åtte mål totalt. Ett av Ole Gunnar Solskjær og tre av Ruud van Nistelrooy. Alan Shearer scoret sitt nr. 100 i Newcastle-drakt.

Det ble en minnerik fotballkamp på Old Trafford i ettermiddag. Manchester United har slitt med å score denne sesongen, men i dag løsnet det for alvor. De røde vant til slutt 5-3 over Newcastle.

Målfesten startet etter 24 minutter med et Ole Gunnar Solskjær-raid langs høyrekanten. Kristiansunderen fant Paul Scholes i feltet, som dundret inn 1-0.

Etter det ble det mange heftige jubelscener på Drømmenes Teater.

Olivier Bernard ga Newcastle-fansen grunn til å juble ti minutter før pause. Det vil si, også Fabien Barthez var en aldri så liten helt blant de sorte og hvite. United-keeperen feilberegnet innlegget og kavet etter ballen som sneik seg inn oppe i krysset.

Men det skulle bli mer mål før pause. To ganger Ruud van Nistlrooy sikret 3-1-ledelse til hjemmelaget etter halvspilt kamp.

Andre omgang åpnet minst like hektisk som den første sluttet:

  • 52. min: Alan Shearer dundret inn sitt 100. ligamål i Newcastle-drakt på et praktfullt frispark.
  • 53. min: van Nistelrooy bredsidet inn sitt andre for dagen etter forarbeid av Diego Forlan.
  • 55. min: Solskjær blir spilt gjennom og lurte inn 5-2. Hans fjerde seriemål for sesongen.

    Craig Bellamy ga Newcastle et aldri så lite poenghåp med sin redusering et kvarter før slutt, men da var det slutt. Det ble ingen flere streker i dommerens målprotokoll.

Manchester Uniteds spiss Ruud Van Nistelrooy jubler etter sitt første mål mot Newcastle United.
MÅLFEST:</B> Manchester United feirer seieren i dagens kamp