David Moyes på Old Trafford

- United var en klubb med store tradisjoner. Det har endret seg

Moyes tilbake der marerittet startet.

JULERETUR: David Moyes lyktes ikke på Old Trafford. Nå kommer han tilbake med Sunderland. Foto: NTB Scanpix/ EPA/PETER POWELL
JULERETUR: David Moyes lyktes ikke på Old Trafford. Nå kommer han tilbake med Sunderland. Foto: NTB Scanpix/ EPA/PETER POWELL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

David Moyes er mandag tilbake på Old Trafford for første gang siden han fikk sparken som manager i Manchester United.

På selveste Boxing Day skal Moyes og hans nedrykkstruede Sunderland prøve å tilrive seg poeng på "Drømmenes teater". Skotten kan ikke forvente en varm mottakelse.

53-åringen har fått flere United-fans på nakken med sine uttalelser om at han ikke kjenner igjen klubbens verdier. Moyes forlot Everton og tok over etter legenden Alex Ferguson i 2013, men United ga ham fyken etter bare ti måneder.

- Jeg fikk fort kort tid, men man skal vinne kamper, og det gjorde jeg ikke ofte nok. Jeg ville 100 prosent sikkert takket ja til jobben igjen. Veldig få mennesker blir tilbudt managerrollen i Manchester United. Det var en ære for meg, sier Moyes før han kommer med en analyse som har fått United-fansen til å reagere:

- Manchester United var en klubb med store tradisjoner, og de foretrakk å hente britiske managere. Den tradisjonen er borte. Det er også en fotballklubb som har hatt tradisjoner rundt pengebruk. De prøvde ikke å konkurrere med alle de andre klubbene. I stedet brukte man pengene på den riktige måten. Den delen er også borte, så jeg synes United har endret seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer