Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ole Gunnar Solskjær overlistet Jose Mourinho

– United var ikke bare bedre enn oss. De var mye bedre

Tottenham-trener Jose Mourinho var en ærlig mann etter 1-2-tapet på Old Trafford onsdag. Han innrømte at gamleklubben fortjente å vinne.

GIKK SEIRENDE UT: Ole Gunnar Solskjær evnet å snu den onde trenden, og gikk seirende ut av storoppgjøret mot Tottenham og Jose Mourinho. Foto: NTB/Scanpix
GIKK SEIRENDE UT: Ole Gunnar Solskjær evnet å snu den onde trenden, og gikk seirende ut av storoppgjøret mot Tottenham og Jose Mourinho. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

For første gang på over et år var Jose Mourinho tilbake på Old Trafford som trener, denne gang for Tottenham.

United vant fortjent 2-1 etter to scoringer av Marcus Rashford.

- De var mer aggressive enn oss og vant alle 50/50-dueller. Jeg trodde vi skulle vinne på 1-1 ut i 2. omgang, men United vant fortjent. De var ikke bare bedre enn oss, de var mye bedre, sa Mourinho i etterkant.

- Det var en av våre beste kamper. De første 40 minuttene var strålende. Reaksjonen etter at de scoret, var også god. De ga aldri opp, sa Ole Gunnar Solskjær til pressen etter kampen.

Seieren gjør at United nå er forbi Tottenham på tabellen. United har 21 poeng, mens Spurs har poenget mindre. Opp til den viktige 4.-plassen som gir mesterligaplass er det fortsatt åtte poeng for Solskjærs menn, etter at Chelsea slo Aston Villa 2-1.

Til helgen venter Manchester City for United, mens Tottenham tar imot Burnley på hjemmebane.