Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United varsler lønnskutt for Solskjær

Betales etter spill.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær kan vente seg kutt i lønna dersom han vil forlenge kontrakten med Manchester United utover 2006.

Old Trafford-klubben vil kutte lønnskostnadene, og det går utover fem spillere med avtaler som utløper om halvannet år: Solskjær, Roy Keane, Roy Carrol, Ryan Giggs og John O'Shea.

Ifølge Daily Mirror vil Manchester United gjøre 25 prosent av lønna prestasjonsavhengig. Årsak: Overskuddet i milliardbedriften har sunket med nesten 100 mill. kroner i 2004.

- Vi kan ikke overse det som skjer. Spillerne må forstå at økonomien innen fotballen har forandret seg de siste par årene. Lønnskutt avhenger av spilleren. Men vi skal fortsatt legge fram lokkende pakker til spillerne våre, sier United-direktør David Gill.

Solskjær har uansett andre bekymringer enn lønn. For tida trener han seg opp etter kneoperasjonen i august, og vil tidligst være tilbake på banen neste høst.

Forrige uke fortalte kristiansunderen at det går framover, han har kastet krykkene.

- For to uker siden begynte jeg så smått å gå igjen. Jeg svømmer litt og løfter vekter. På nyåret håper jeg å småløpe litt, sa Solskjær.

PÅ BEDRINGENS VEI:</B> Men hvis Ole Gunnar Solskjær blir så frisk at han vil fornye kontrakten, må han trolig finne seg i lønnskutt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media