Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United ventet på Kings signatur

- De har stor tro på ham, sier Oslo-guttens agent.

NY KONTRAKT: Joshua King, her i duell med Wolves' Karl Henry i ligacupen, kan ha en lysende framtid i vente i Manchester United.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
NY KONTRAKT: Joshua King, her i duell med Wolves' Karl Henry i ligacupen, kan ha en lysende framtid i vente i Manchester United.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer

(Dagbladet): Den norske 19-åringen Joshua King har skrevet under en ny toårskontrakt med Manchester United, melder klubben på sine hjemmesider.

King er tilbake i Manchester etter et låneopphold i Preston, og har tydeligvis levert såpass at han satses på av manager Alex Ferguson.

- Han har hatt tilbudet en god stund, men det har vært viktig for han å se an situasjonen. Signalene fra klubben er veldig gode, han er veldig ønsket, og de har stor tro på ham. Da ble det etter hvert et greit valg, sier agent Jim Solbakken til Dagbladet.

Konkurransen er hard om plassene i United, naturlig nok, men ungguttens utvikling er såpass god at mulighetene for mer førstelagsspill kommende sesong er lovende, mener agenten.

- Han liker konkurranse, og nå gjelder det bare å fortsette den utviklingen han allerede har hatt, sier Solbakken, som også antyder et økonomisk steg for King.

- Lønna er ikke det viktige her, han går etter hva som er best for ham sportslig. Men han vil tjene det han fortjener, fastslår han.

19-årige King, som er fra Romsås i Oslo, kom til Manchester United fra Vålerenga som 16-åring i 2008.

I februar kom han også med i en skadeskutt United-tropp til Champions League-kampen mot Marseille.

Den nye avtalen løper til 30. juni 2013.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media