- United vet vi blir mestere

Drogba erter.

(Dagbladet.no): Søndagen var en sjeldent god dag for Chelsea. Ikke bare snudde de 1-2 til 3-2-seier mot Everton, noen timer senere fikk de kjærkommen hjelp fra West Ham, som slo Manchester United 1-0.

Dermed er gullkampen i Premier League - om noen skulle ha vært i tvil - helt åpen. To poeng skiller lagene i favør United, men Didier Drogba mener Chelsea allerede har lagt beslag på tittelen.

Og tror United-spillerne føler det på samme måte.

- Jeg tror vi har vist at vi har det som skal til for å bli mestere igjen, og jeg tror Manchester United også vet det. De må ha tenkt på et tidspunkt på søndag at avstanden ville øke til åtte poeng, men nå er det bare to. Jeg tror det var det mest avgjørende dagen med tanke på tittelkampen, sier Drogba til Daily Mirror.

Han scoret selv seiersmålet mot Everton med en kanon fra 30 meter, som duppet over fingertuppene til Tim Howard.

Drogba har stått bak noen perler tidligere i år, blant annet mot Liverpool, men mener ingen av dem kan måle seg mot det han scoret på Goodison Park.

- Det var trolig det flotteste målet jeg noensinne har scoret - og helt sikkert det viktigste. Måten vi vant den kampen på, da alle odds var mot oss... det ga et signal til alle om at vi kan avgjøre mot slutten, at vi har det i oss. Om noen var i tvil, så fikk de svar på søndag, sier Drogba.

United bryr seg imidlertid lite om Chelseas mind-games.

SELVSIKKER Med et kanonskudd like før slutt ble Didier Drogba matchvinner for Chelsea mot Everton i helga. Ivorianeren mener søndagen var den mest avgjørende dagen i hele tittelkampen. Foto: AP
SELVSIKKER Med et kanonskudd like før slutt ble Didier Drogba matchvinner for Chelsea mot Everton i helga. Ivorianeren mener søndagen var den mest avgjørende dagen i hele tittelkampen. Foto: AP Vis mer

- Så langt denne sesongen har vi virkelig spilt godt, og ingenting vil forandre måten vi tenker på. Derfor bryr vi oss ikke om hva som blir sagt. Både vi og Chelsea har sterke lag, så det vil bli jevnt helt inn, sier Michael Carrick ifølge Sky Sports.