United videre

Manchester United og Bayern München spilte 0-0 i kveld, men begge lagene er videre. I Liverpools gruppe er fortsatt alt åpent etter to uavgjort-kamper.

Både Ole Gunnar Solskjær og Ronny Johnsen spilte fra start i kveldens oppgjør på Old Trafford.

Manchester United var det beste laget, men verken Solskjær eller noen andre i rødt klarte å overliste Bayern-keeper Oliver Kahn denne kvelden.

Men så lenge Boavista ikke gjorde jobben sin i Frankrike kunne både Manchester United og Bayern München gå av banen med kvartfinalebillett i lomma.

Nok en gang sviktet nemlig portugiserne på bortebane i Champions League. Boavista kom under mot Nantes og klarte bare å score én gang i andre omgang. I og med poengdeling på Old Trafford var ikke 1-1 godt nok til å holde liv i gruppe A.

Liverpool dro til Barcelona med seier for øye. Med tap ville engelskmennene være hektet av i kampen om kvartfinale. Etter kveldens kamper er fortsatt alt åpent i gruppe B.

John Arne Riise og co. spilte 0-0 mot Barcelona, mens Roma og Galatasaray delte poengene i Roma.

Tyrkerne tok en senasjonell ledelse i første omgang etter en tabbe i Roma-forsvaret. Cafu rettet opp en del med sin utlikning tidlig i andre omgang, men flere mål ble det ikke for hjemmelaget.

Dermed er alt åpent til siste runde i denne gruppa. Roma har det beste utgangspunktet med sju poeng, men skal til Anfield i neste uke. Liverpool har fire poeng, mens Barcelona og Galatasaray har henholdsvis seks og fem poeng.

  • Tre Liverpool-supportere utmerket seg i sterkt negativ retning før oppgjøret i Barcelona. De tre ble arrestert mistenkt for seksuelle overgrep mot en prostituert kvinne. Politiet stormet toalettet på en bar på den populære hovedgaten La Rambla der de fant mennene i ferd med å misbruke kvinnen.
NESTEN:</B> Emile Heskey var nære på et par ganger, men måtte gå målløs av Nou Camp. Foto: SCANPIX/REUTERS
<B>GIGANTMØTE:</B> Det har blitt en vane for Stefan Effenberg og Ryan Giggs og møtes i Champions League. Foto: SCANPIX/REUTERS