- United vil bruke én milliard kroner på di Maria

Nå skal van Gaal være desperat etter forsterkninger.

LØS LOMMEBOK: Manchester United skal være klare til å bruke over én milliard kroner på Real Madrids Angel di Maria. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB Scanpix
LØS LOMMEBOK: Manchester United skal være klare til å bruke over én milliard kroner på Real Madrids Angel di Maria. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det svinger i Manchester United. Klubbens nye manager har gått fra å lede laget til seier i alle sine seks treningskamper i sommer - men åpnet sesongen med 2-1-tap mot Swansea lørdag.

Nå ryktes det at pengene skal sitte løst i Manchester United, for å få tak i forsterkninger.

Mange spillere har vært nevnt som kandidater til den engelske klubben i sommer, men så langt er det bare Ander Herrera og Luke Shaw som har meldt overgang.

Ifølge engelske Daily Mail skal klubben nå være villige til å bruke over én millard norske kroner på Real Madrid-spilleren Angel di Maria - som har vært et yndet objekt for Louis van Gaal hele sommeren.

Den engelske avisen skriver at nederlenderen nå skal være så desperat etter å få inn verdensklasse-spillere at han har bedt direktør Ed Woodward om å gjøre det han kan for å få den 26 år gamle midtbanespilleren til å bytte fra hvit til rødt.

Daily Mail skriver at Manchester United er villige til å bruke over én milliard norske kroner for å få argentineren. Det innebærer å kjøpe ham for rundt 515 millioner kroner fra Real Madrid - og deretter betale ham en ukelønn på rundt nærmere to millioner over fem år.

Den ukelønnen vil plassere di Maria i samme lønnsbås som Robin van Persie og Wayne Rooney.