Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- United vil bytte De Gea mot Bale

Hevder engelsk avis.

TIL MANCHESTER?: Manchester United skal være svært interessert i å hente Real Madrids walisiske stjerne Gareth Bale. Motsatt vei kan keeperesset David de Gea gå. Foto: REUTERS / Susana Vera / NTB Scanpix
TIL MANCHESTER?: Manchester United skal være svært interessert i å hente Real Madrids walisiske stjerne Gareth Bale. Motsatt vei kan keeperesset David de Gea gå. Foto: REUTERS / Susana Vera / NTB Scanpix Vis mer

Manchester United skal være svært interessert i å hente Real Madrids walisiske stjerne Gareth Bale. Motsatt vei kan keeperesset David de Gea gå.

Søndag skriver den engelske avisen Daily Mirror at Manchester United skal være villig til å punge ut 100 millioner pund (1,15 milliarder kroner) for Bale, noe som vil være ny overgangsrekord.

Men for å halvere prisen skal United være villig til å la keeper De Gea gå tilbake til hjemlandet.

Da Bale gikk fra Tottenham til Real Madrid i 2013 var United også interessert. Nå skal en retur til engelsk fotball være aktuelt for Bale, som tross godt spill ikke har slått helt ut i full blomst i spansk fotball.

Også Daily Star skriver søndag om Real Madrids interesse for De Gea, som har hatt en meget god sesong så langt. De skriver også at Uniteds prisforlangende for keeperen er på 50 millioner pund.

Ryktene om en overgang for De Gea har ikke blitt færre etter at den tidligere Barcelona-keeperen Víctor Valdés nylig signerte for Manchester United.

(NTB)