- United vil ha Ballack-samtaler

Møtes i Japan. Siste fra Premier League!

(Dagbladet.no): Manchester United-sjef Alex Ferguson fortalte før helga at han er på utkikk etter en erfaren midtbanespiller.

I dag hevder lokalavisa Manchester Evening News at United planlegger samtaler med Bayern München-stjernen Michael Ballack.

28-åringen skal være lysten på et eventyr i Premier League, og både Bayern og United er i Tokyo på Japan-turné om ti dager.

Det skal være en ypperlig anledning til å prate om en overgang.

Målfarlige Ballack skal være verdsatt til omlag 150 mill. kroner, selv om han bare har ett år igjen på kontrakten med det tyske storlaget.

Cole skrev under

Ashley Cole fullførte helomvendingen og skrev i dag under en kontraktsforlengelse med Arsenal. Det skjer bare uker etter at han først varslet klubbskifte. Forlengelsen innebærer at 24-åringen går opp i lønn og er bundet til de rødhvite fram til 2008 - i stedet for 2007.

- Jeg ser nå fram mot en ny suksessrik sesong. Vi er alle fast bestemt på å gjenerobre ligatittelen, og jeg gleder meg til sesongstart, sier Cole.

Og Baptista er på vei?

Sevilla-spiss Julio Baptista er nær en overgang til Arsenal, skriver The Times. Brasilianeren vil koste akkurat det Arsenal fikk av Juventus for Patrick Vieira, 160 mill. kroner. Manager Arsene Wenger avviser samtidig at londonlaget tok kontakt med spilleren ulovlig, altså uten at Sevilla ble varslet.

- Vi henvendte oss til Sevilla først. Men på et eller annet tidspunkt må du snakke med spilleren. Du må vite om spilleren ønsker seg til oss, sier Wenger.

PS! Arsenal har Bastia-backen Alexander Song (18) på prøve under treningsleiren i Østerrike.

City henter tidligere United-spiss

Andy Cole ventes å bli klar for Manchester City i løpet av dagen, skriver BBC. 33-åringen kommer fra Fulham for åtte mill. kroner. Den tidligere Manchester United- og Blackburn-spissen ventes å gå ned i lønn når han undertegner en treårsavtale.

City har penger etter salget av Wright-Phillips og mangler skadde Robbie Fowler i sesongoppkjøringen. City kobles også stadig til Saints-spiss Peter Crough og Spurs-duoen Robbie Keane og Frederic Kanoute.

Boro fikk avslag på Heargreaves

Middlesbrough lovet Owen Hargreaves fast plass og like mye lønn som i Bayern München. Likvel sa 24-åringen nei.

- Det har vært et tilbud, men Owen nektet, sier Hargreaves-agent Roman Gill til den tyske avisa Bild.

Den engelske landslagsspilleren har vært i München siden han var 16 år.

Villa leier Barca-spiss?

Argentinske Javier Saviola kan bli lånt ut fra Barcelona til Aston Villa neste sesong, melder PA. Det åpner for at Darius Vassel kan bli kjøpt av Manchester City. Villa-manager David O\'Leary skal ha dratt til Spania for å overtale Saviola, som forrige sesong var utleid til Monaco. O\'Leary skal også være interessert i Norwich-spiss Dean Ashton.

Figo til Anfield

Luis Figo kan likevel bli klar for Liverpool, skriver The Times. Real Madrid skal ha droppet kravet om penger for 32-åringen, og forhandler i stedet med spilleren om sluttoppgjøret i Madrid.

Avisa hevder også at fyrtårnet Peter Crouch blir klar for John Arne Riises klubb i løpet av uka. England-spissen legger inn en overgangssøknad dersom Southampton avslår et nytt bud på Liverpool.

GRATIS LIKEVEL? Real Madrid krevde først 25 mill. kroner for Luis Figo. Nå mener The Times at portugiseren, her under treningskamp i USA, går gratis til Anfield.
SAMMEN FOR UNITED? Michael Ballack og Paul Scholes i duell for sine landslag i 2003. Nå kan de to bli lagkamerater i Manchester United, hvis lokalavisa har rett.
FORLENGER: Ashley Cole har skrevet en treårskontrakt med Arsenal, som erstatter de to årene han opprinnelig hadde igjen på sin avtale.