United vil ha sør-amerikansk spiss

Trass i fem strake seirer vil Manchester U styrke angrepet med urguyanske Diego Forlan. Les siste nytt fra Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ble tidligere toppscorer Andy Cole solgt til Blackburn for 100 mill. kroner. I dag skriver The Mirror at manager Alex Ferguson vil bruke mesteparten av pengene på 23-årige Forlan.

Den uruguayanske spissen spiller for tida for argentinske Indepente og vil koste ligamestrene snaut 80 mill. kroner.

Ifølge avisa er klubbene nær enighet om overgangssummen for spissen som har nettet 11 ganger i den argentinske ligaen denne sesongen.

Forlan har italienske aner og slipper å søke om arbeidstillatelse i Storbritannia. 23-åringen vil også kunne spille i Champions League - dersom han skriver under i januar.

Hvis Forlan blir United-angriper konkurrerer han ikke bare mot norske Ole Gunnar Solskjær. I 3-2-seieren mot Fulham i går kveld brukte United Ryan Giggs som spiss sammen med Ruud van Nistelrooy.

Giggs avviser ikke å bytte ut venstrevingen med rollen som tilrettelegger på topp permanent.

- Det er noe jeg er vant til. Jeg spilte slik da jeg var yngre, og også et par ganger forrige sesong, sier Giggs til nyhetsbyrået PA.

Trygler Ferguson om å bli

Giggs og resten av United-gutta var ikke seine i å støtte manager Ferguson da han i går uttrykte tvil om han virkelig skal gi seg i klubben til sommeren. - Den suksessen vi ha hatt under han, har ingen manager matchet. Vi har vunnet så mye. De som har spilt under ham ville elsket det hvis han fortsatte, og jeg er en av dem, sier Giggs. Foreløpig har ikke Manchester U-styret svart på invitten fra Ferguson om å fortsette.

O'Leary bli i Leeds

Leeds-manager David O'Leary overtar i hvert fall ikke etter Ferguson i United. Iren har nå tatt knekken på alle spekulasjoner. - Jeg blir i Leeds så lenge de vil ha meg. Jeg er sulten på suksess, suksess i Leeds, sier O'Leary og røper samtidig at han har sagt nei takk til trenerjobbene i både Milan og Inter. - Det var smigrende, men jeg var ikke interessert.

Liverpool-spiller fikk utmerkelse

37-årige Gary McAllister kan heretter smykke seg med tittelen MBE. Skotten var på statsministerens nyttårsliste med utmerkelser og gleder seg stort. - Dette er selvfølgelig en ære, og jeg ble overrasket da Tony Blairs kontor kontaktet meg. Jeg føler det markerer mitt 20-årsjublieum innen fotballen. Jeg ble veldig lykkelig, sier McAllister ifølge Sky Sports. Også tidligere England-manager Graham Taylor ble hedret på nyttårsaftenen, han fikk tittelen OBE.

Truer Everton-manager med sparken

The Mirror hevder i dag at Everton-sjef Walter Smith har to kamper på seg til å redde jobben. Hvis ikke Everton slår Middlesbrough i morgen og Stoke i FA-cupen lørdag får både Smith og assisten Archie Knox sparken. Everton har tapte fire kamper på rappen, og skal ha pekt ut Preston-manager David Moyes som en erstatter for skotske Smith.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer