United vil ha tre nye stjerner

Alex Ferguson innrømmer at laget skriker etter friskt blod før hans siste sesong som sjef i Manchester U. - Dette laget behøver nye ansikter, sier Sir Alex.

Ferguson har vunnet sju ligatitler på ni år, men vil aller helst avslutte med ny Champions League-seier i 2001.

Sist uke ble det et klart kvartfinaletap for Bayern München. Da uttalte kaptein Roy Keane at laget ikke holdt mål. Mye kan tyde på at sjefen er enig.

- Vi trenger tre nye spillere. Dette laget behøver nye ansikter, sier Ferguson i et intervju med News of The World.

- Alle vil bli oppildnet hvis vi får nye spillere, men de vi kjøper må være veldig gode.

United er allerede tilbake i forhandlinger med PSV Eindhoven om spissen Ruud van Nistelrooy. Nederlenderen var på veien til Old Trafford i fjor, men ble skadd.

Et nytt navn nevnes også i engelske aviser i dag: Frankrikes U21-spiss Djibril Cisse (19). Pris for Auxerre-spilleren: 160 mill. kroner.

I tillegg vil Ferguson ha en back og en midtbanespiller. Det er uaktuelt for United å bruke David Beckham som åte for å lokke til seg en superstjerne som Rivaldo.

- Snakket om at David er på vei bort er bare rykter. Vi forhandler med ham om ny kontrakt, og jeg er trygg på at det går i orden, sier Ferguson.

Ferguson vet foreløpig ikke hvor mye han kan bruke på nye spillere.

- Jeg skulle ønske jeg hadde 50 mill. pund (650 mill. kroner). Hvis jeg hadde det kunne jeg brukt pengene skikkelig og skaffet oss verdens beste spillere, sier skotten.

(NTB/Dagbladet.no)

<B>TID FOR FORANDRING:</B> Alex Ferguson lar dommeren vite hva han synes om overtidminuttene mot byrival City. Til sommeren er det tid for tre nye spillere.