Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- United vil ikke ha Campbell

Rykter om 35-åringen avfeies.

BLIR IKKE LAGKAMPERATER: Sol Campbell (t.v) får ingen sjanse hos Manchester United, skriver lokalavisa i byen. Foto: EPA/MAGI HAROUN
BLIR IKKE LAGKAMPERATER: Sol Campbell (t.v) får ingen sjanse hos Manchester United, skriver lokalavisa i byen. Foto: EPA/MAGI HAROUN Vis mer

||| (Dagbladet): Sol Campbell ble veldig begeistret da ryktene om et Premier League-comeback med Manchester United begynte å gå tidligere i uka.

- Jeg har ikke hørt noe offisielt fra Manchester United, men det er blitt antydet av noen. Det ville selvsagt vært en flott overgang for meg, hvis det skjer. Jeg må bare vente og se, om det kommer en telefon fra de rette folkene, sa Campbell.

Stopperen trenger ikke å sitte ved telefonen, skriver Manchester Evening News.

Den vanligvis velinformerte lokalavisa i Manchester mener det er helt uaktuelt for United-sjef Alex Ferguson å tilby den tidligere landslagsstopperen noe som helst, verken treningsopphold eller kontrakt ut sesongen.

United skjønner heller ikke hvor ryktene kommer fra, og avviser Campbell som uaktuell for klubben på tross av en voldsom skadekrise på backrekka.

Dermed må den tidligere Arsenal-stopperen fortsette jakten på en ny klubb. Han skrev under for Svennis' Notts County i sommer men varte bare 29 dager i League 2.

For tida trener han med gamleklubben Arsenal, mens han venter på tilbud. Campbell spilte Premier Leauge-fotball fram til mai, da kontrakten med Portsmouth gikk ut.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media