Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United vil kjøpe gresk Cantona

Manchester United skal være villig til å betale 130 millioner kroner for Panathinaikos-spilleren Nikos Liberopoulos. Uniteds talentspeider omtaler grekeren som den nye Eric Cantona.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-manager Alex Fergusons bror, Martin, så Nikos Liberopoulos i aksjon for Panathinaikos mot PAS Ioannina i helga. Panathinaikos vant kampen 2-1, og Liberopoulos scoret ett av målene. Det er ventet at representanter for United er tilstede på Stadio del Alpi i Torino når Panathinaikos møter Juventus i kveld.

Kilder i Panathinaikos har avslørt til nettstedet Onefootball at United skal være villig til å by 130 millioner kroner for Cantona-kopien.

Inter var på jakt etter Liberopoulos i sommer. Den italienske storklubben var villig til å bytte Portugal-spilleren Paolo Sousa mot Liberopoulos. Panathinaikos kom Inter i forkjøpet og forlenget Liberopoulos' kontrakt med tre nye år.

Liberopoulos spiller spiss, og er kjent for sitt overblikk og teknikk.

(Dagbladet.no)

NY CANTONA? Nikos Liberopoulos i aksjon for Panathinaikos.