- United vil kjøpe meg

Brasilianske Roberto Carlos avslørte i dag VMs første overgangsbombe. - Manchester United vil ha meg, sier Real Madrid-spilleren.

Det finnes ikke et bedre utstillingsvindu enn VM. Spillere som utmerker seg er garantert et lukrativt klubbskifte.

Nå har karusellen startet før en eneste offisiell VM-ball er sparket. Det er den spanske avisa Marca som har fått Roberto Carlos på gli.

Venstrebacken røper at Ole Gunnar Solskjærs klubb vil kjøpe ham og at manager Alex Ferguson stadig ringer ham. Avisa hevder den engelske klubben vil tilby 444 mill. kroner for Carlos.

- Det er riktig at Manchester United vil ha meg. Det er ikke nytt. Manchester har spurt om meg i to år. Ferguson har snakket med meg flere ganger, og fortalt meg at han liker meg som spiller, sier backen.

United fikk ikke et eneste trofee med seg ut av denne sesongen. Og Ferguson har allerede varslet at forsvarsspillere står høyt på ønskelista foran seriestarten.

Den spanske avisa skriver at United kommer til Madrid i løpet av et par dager for å forhandle fri spilleren. Radiostasjonen Cadena Ser hevder 29-åringen blir tilbudt en femårskontrakt.

Roberto Carlos har tre år igjen av kontrakten med Champions League-mestrene, og sier at han ikke vil hindre en overgang.

- Jeg vet ikke om de snakker sammen nå. Hvis de vil diskutere, må de gjerne gjøre det. Jeg skal ikke si nei hvis en klubb vil kjøpe og en annen vil selge. Hvis de blir enige skal jeg involveres, sier Roberto Carlos.

Madrid har allerede benektet at klubben vil selge sin brasilianske back.

- Dette er en spektakulær oppvisning i fantasi, sier direktør Jorge Valdano til avisa AS.

TIL ENGLAND?</B> Roberto Carlos sier Manchester United vil kjøpe han.