United vil kjøpe to PSV-spillere

Ruud van Nistelrooy blir kanskje klar for Manchester United i morgen. Også PSV-backen Kevin Hofland kan bli United-spiller.

Ifølge den engelske avisa Daily Telegraph regner Ole Gunnar Solskjærs klubb med å sluttføre forhandlingene med PSV Eindhoven i løpet av uka.

Først kjøpes den 24-årige spissen van Nistelrooy, så legger klubben penger på bordet for den lovende stopperen Hofland. 21-åringen anses som Frank de Boers naturlige erstatter i midtforsvaret på det nederlandske landslaget.

- Jeg er ikke overrasket over interessen. Jeg har spilt veldig bra da de var her og kikket på Ruud, sier Hofland.

Ifølge avisa diskuterte United-direktør Peter Kenyon begge spillerne med PSV-president Harry van Raaij i et møte fredag.

Van Nistelrooy var nærmest klar for United i april for et år siden, men pådro seg en alvorlig kneskade like etter. Da var prisen 240 mill. kroner for spissen alene. Nå er han på god vei mot Manchester igjen. PSV-spissen skal ifølge avisa The Mirror allerede ha bestått den medisinske testen. Overgangen er trolig i boks i løpet av denne uka.

- Jeg vil fortsatt bli en Manchester United-spiller og jeg håper de kommer til enighet så fort som mulig, sier van Nistelrooy.

Manager Alex Ferguson bekrefter at nederlenderen snart flytter til Manchester, etter at spissen tok kjapt besøk i helga.

- Det var alltid meningen at avtalen skulle gjennomføres, så lenge gutten ble frisk. Det kan komme en offentliggjøring i morgen, sier Sir Alex til den skotske avisa The Scotsman i dag.

Med de to PSV-spillerne på plass er Manchester United nesten ferdig med årets shoppingrunde. I går varslet manager Alex Ferguson at han ville hente tre nye fjes foran hans siste sesong som trener i klubben.

- Jeg skulle ønske jeg hadde 50 mill. pund (650 mill. kroner). Hvis jeg hadde det kunne jeg brukt pengene skikkelig og skaffet oss verdens beste spillere, sier Sir Alex.

- Vi trenger tre nye spillere. Dette laget behøver nye ansikter, sier Ferguson i et intervju med News of The World.

UNITED-AKTUELL: Manchester United har lenge vært interessert i PSVs Ruud van Nistelrooy. Også Kevin Hofland (bildet) kan bli United-spiller.