- United vil selge Mikel til Chelsea for 71 mill.

- Rykter, sier Lyn.

(Dagbladet.no): Manchester United har fortstått at det blir tungt å få John Obi Mikel til Old Trafford, skriver The Independent.

Den nigerianske 18-åringen signerte for United i Oslo 29. april. Siden har det meste gått galt i overgangen.

Nå kan Mikel få det som han vil, og ende opp i Chelsea. Takket være United.

Nest best i verden

Den britiske avisa hevder i dag at Chelsea får et tilbud fra Ole Gunnar Solskjærs klubb om å få saken vekk fra idrettens domstol i Fifa.

Seks millioner pund (71 millioner kroner) skal være summen Chelseas millardæreier Roman Abramovitsj må betale for å få ro rundt talentet som ble kåret til nest best i fjorårets U20-VM.

Sist uke fastslo tingretten i Oslo at fotballmyndighetene avgjør Lyn-spillerens framtid. At Mikel-saken slik drar enda mer ut møtes med misnøye i United, skriver avisa.

Manchester United liker heller ikke påstandene fra Mikel-leiren, om at tenåringen ble presset til å skrive under kontrakten med United.

TIL SALGS? Ei britisk avis hevder Manchester United vil selge John Obi Mikel videre til Chelsea, for å løse opp overgangstrøbbelet. Foto: Hans Arne Vedlog
TIL SALGS? Ei britisk avis hevder Manchester United vil selge John Obi Mikel videre til Chelsea, for å løse opp overgangstrøbbelet. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer

Daglig United-kontakt

Lyn-direktør Morgan Andersen er ikke kjent med at United har tenkt å gi opp Mikel, som egentlig skulle vært på plass i Manchester fra 1. januar.

- Dette er rykter, og ingenting annet. Det er ikke noe vi forholder oss til.

- Har du hørt dette tidligere?

- Jeg har ikke vært borte i dette, og vi har en daglig dialog med United. Vi kan ikke forholde oss til rykter, sier Lyn-direktøren til Dagbladet.no.

PS! John Obi Mikel er med i Nigerias A-landslagstropp som møter Ghana i første gruppekamp i afrikamesterskapet mandag.