United vil utsette Chelsea-feiring

- Vi må gripe muligheten.

(Dagbladet.no): Rio Ferdinand innser at gullet glipper for United i år.

Men han bidrar gjerne til en utsettelse av gullfeiringa i dag.

– Chelsea vil selvsagt gå for poeng, og med ett poeng vil de være seriemestere lørdag. Det er nå opp til oss å forsøke å utsette Chelseas feiring så lenge som mulig, forteller Rio Ferdinand til Soccernet.

Ferdinand ergrer seg over tapte poeng mot bunnlaget Sunderland i påsken, men gir ros til Chelsea for deres poengsanking.

– De fortjener all mulig honnør for måten de har sanket poeng på, sier han.

Vil avslutte med stil

Rio Ferdinand understreker at laget hans ser videre mot neste sesong, men landslagsstopperen vil gjerne ha med seg full poengpott på Stamford Bridge.

– Tre poeng mot Chelsea vil gi oss mye selvtillit foran neste sesong. Slik sett er kampen viktig for oss, sier Ferdinand.

SLAGET OM ENGLAND: Tar Chelsea poeng hjemme mot United i dag, er de nok en gang ligamestere. Foto: EPA
SLAGET OM ENGLAND: Tar Chelsea poeng hjemme mot United i dag, er de nok en gang ligamestere. Foto: EPA Vis mer

Lagkamerat Gary Neville er også lysten på å utsette gullfeiringen til Mourinho og kompani så lenge som mulig.

– Det har vært mye snakk om at United har mistet grepet, og i så måte får vi en mulighet til å vise at vi fremdeles er å regne med. Chelsea er med 99.9 prosent sikkerhet årets serievinnere, men vi kan kappe inn forspranget og den muligheten må vi ta, sier Neville.

Fullt fokusert

Chelseas midtbanemann, Joe Cole, sier laget er fullt fokusert og er ivrige i forhold til å avgjøre serien på hjemmebane.

– Vi har trent godt denne uka, og er klare for storkampen lørdag. Oppgjøret vil være en stor kamp også i Chelseas historie, og jeg håper å kunne ta del i kampen, sier Cole, som bedyrer at hjemmelaget er fullt fokusert på oppgaven.

– Vi er veldig tent på å vinne serien for andre år på rad, og vi stiller med en skadefri tropp, forteller Cole.

Chelsea leder serien med ni poeng ned til Manchester United når tre kamper gjenstår av årets serie. Dermed trenger hovedstadslaget kun ett poeng i de siste tre kampen for å kunne heve pokalen på ny.

(ANB)

<B>VIKTIG MANN?:</B> Skal United tukte Chelsea i dag, er de avhengig av at enkeltspillere som Ronaldo står fram med hår på brystet.