United vil være hatlag nr. 1

- Chelsea har tatt vår posisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er to år siden Chelsea overtok tronen som Englands beste lag. I samme slengen har de overtatt statusen som laget alle elsker å hate, som tidligere var forbeholdt de røde djevlene fra Manchester.

Hatstemningen mot United nådde kanskje sitt klimaks mot slutten av 90-tallet - den gang David Beckham-dukker ble hengt utenfor puber over hele England og United vant Tre Treble.

Savner hetsen

Det er ikke unaturlig at United lengter etter suksessen fra den tiden. Mer oppsiktsvekkende er det kanskje at United-spillerne savner å være de mest hatede.

- Chelsea har tatt over vår posisjon som det mest hatede laget i England. Da de fikk en nedtur for noen uker siden, gikk folk av hengslene og var fornøyde fordi de hadde noen problemer, sier Uniteds omskolerte midtbanesjef John O\'Shea til ESPN Soccernet.

- Det er slik det var med oss for noen år siden og vi vil komme tilbake til det stadiet så fort som overhodet mulig, legger han til.

O\'Shea benytter samtidig anledningen til å sende noen stikk i retning Stamford Bridge.

- Folk har kritisert måten Chelsea spiller på, og jeg skjønner hvorfor. Fotball handler om underholdning og fotballfans vil nok foretrekke å se et lag som Arsenal og Manchester United. Jeg vet at noen supportere bare er opptatt av suksess, men om en ny manager kom til United og vi spilte på måten Chelsea gjør, ville det blitt misnøye rundt om på Old Trafford, hevder han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer