- United vil være på topp når jeg kommer tilbake

Men Park er skuffet over å miste mange kamper.

VIKTIG: Ji-Sung Park senket Arsenal på Old Trafford, og kan bli savnet i Manchester når han drar for å spille Asia-mesterskapet.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
VIKTIG: Ji-Sung Park senket Arsenal på Old Trafford, og kan bli savnet i Manchester når han drar for å spille Asia-mesterskapet.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

Følg Premier League-runden 2. juledag i vårt fotballstudio!

(Dagbladet): Ji-Sung Park avgjorde for Manchester United da gullrival Arsenal ble sendt hjem fra Old Trafford uten poeng for snart to uker siden, og ser ut til å bli bedre og bedre for de røde denne sesongen.

Utgjort dermed for manager Alex Ferguson at sørkoreaneren forsvinner til Qatar i opptil en måned for å spille Asia-mesterskapet etter morgendagens møte med Sunderland.

Men Park tror Manchester United vil klare seg godt uten ham.

- Jeg tror fullt og helt at vi fortsatt vil være nummer en når jeg kommer tilbake, sier Park, ifølge Guardian.

- Jeg er ikke i tvil om at vi kommer til å være i samme posisjon. Det er en ære å spille for landslaget, men det er skuffende at jeg mister så mange kamper. Heldigvis har klubben en stor stall, og vil klare seg bra uten meg, sier han.

Pepres med spørsmål
Ji-Sung Park står med seks scoringer hittil denne sesongen, noe som er toppnivå for ham siden han kom fra PSV Eindhoven i 2005.

Mot Sunderland i morgen skal han klemme ut siste rest av klubbinnsats før flagget på brystet kommer i fokus de neste ukene.

- Sunderland har vist hva de kan gjøre mot gode lag. Seieren deres over Chelsea på Stamford Bridge var et strålende resultat. De har sikkert tro på at de kan klare noe liknende på Old Trafford. Vi er nødt til å være forberedt og konsentrert, for det blir ikke lett, sier Park, som skal følge med på lagkameratene mens han er bortreist i Qatar.

- Mange av de sørkoreanske spillerne er veldig interesserte i Premier League. De stiller mange spørsmål om hvordan det er å spille der, så jeg svarer så godt jeg kan, sier Park, som vurderer å legge opp på landslaget etter turneringen som ender i finale 29. januar.

Skadeskutt Bruce
Park advarer kanskje mot Sunderland før kampen i morgen, men det er en sannhet at ikke noe lag ledet av Steve Bruce noen gang har slått Manchester United.

I morgen må den tidligere Alex Ferguson-eleven også klare seg uten formsterke Danny Welbeck, som er utlånt fra United og ikke får lov til å møte sin egentlige eier.

I tillegg mangler Steve Bruce spillere som Titus Bramble, John Mensah og Lee Cattermole.

- Plutselig mangler vi seks nøkkelspillere til denne kampen, klager manageren til klubbens hjemmesider.

- Nå står vi foran fem kamper på 13 dager, det kommer til å bli tøft nå som vi er helt skåret til beinet. Vi får håpe vi kommer oss gjennom kampen mot Manchester United intakt, og så får fire-fem spillere tilbake før vi konsentrerer oss om Blackpool og Blackburn, sier Bruce.

Ikke voldsomt optimistisk før dette møtet med gamlesjefen, heller.