United ville låne svensk keeper

Manchester United har fått avslag i sin desperate keeperjakt. Fortsatt håper manager Alex Ferguson at Fabien Barthez blir frisk i tide.

Sevillas Frode Olsen er ennå ikke nevnt i England som aktuell leiekeeper for United, som i det lengste ikke vil avskrive Frankrikes VM-keeper Fabien Barthez til kvartfinalene mot Bayern München i april.

- Fabien har scannet låret, og jeg har fortsatt håp om at han skal bli OK til Bayern-kampen, sier Sir Alex til Daily Mail.

Men i dag kom det fram i Expressen at Ferguson innbitt har prøvd å overtale Coventry til å leie ut den svenske landslagskeeperen Magnus Hedman. Til slutt fikk de nei, selv om Hedman sliter benken.

Svensken smigret

- United presset på for å låne Hedman til ligaspill og Champions League ut sesongen. Det viser hvor høyt en klubb av Uniteds størrelse rangerer Magnus. Men det sprakk og vi respekterer Coventrys beslutning, sier Hedman-agent Claes Elefalk.

Hedman sjøl er selvfølgelig smigret.

- Det hadde vært kjempemoro om det hadde blitt virkelighet, sier keeperen.

Dersom United skal leie en keeper må det gjøres før i morgen. Ellers får ikke spilleren være med i Premier League.

Med Hedman ute fortsetter spekulasjonene i hvem United får tak i. Heitest i dag: Blackburns irske landslagsmålvakt Alan Kelly (32).

Berg-kompis

- Dette er nytt for meg, sier Kelly fra Irlands landslagsleir på Kypros.

Henning Bergs lagkamerat sliter benken i 1. divisjon, og er prissatt til 7 mill. kroner dersom United vil kjøpe ham.

- Jeg tenker bare på VM-kvalifiseringen, men det er velkjent at jeg er på transferlista i Blackburn, sier Kelly.

  • Uniteds eneste tilgjengelige keeper for tida er 19-åringen Paul Rachubka. Barthez' vanlige reserve Raimond van der Gouw er kneoperert.