United ville skjære i van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy og PSV avslører hvorfor overgangen til Manchester U ble annulert: United-legene ville operere kneet til spissen. I dag brøt spissen sammen på trening.

PSV-spissen har nettopp kvittet seg med en metallskinne rundt kneet og var lite lysten på et nytt inngrep med skalpell, skriver The Sun i dag.

Van Nistelrooy har vært skadd i sju uker, og var redd for at en ny operasjon kunne føre til at han mistet EM-sluttspillet der Nederland er verter.

- Det handler om prinsipper. Jeg vil ikke gjøre det de prøvde å få meg med på, sier Van Nistelrooy.

På pressekonferanen til PSV avslørte 23-åringen at han også var misfornøyd med andre tester United ville gjennomføre.

- De tingene de ville gjøre med meg vil jeg ikke nå, og heller ikke om tre uker. Forslagene til United var uakseptable, sier spissen.

PSV-formann Harry van Raaji uttaler nå at klubben gir United en frist til 1. mai for å gjennomføre overgangen. Men da må United-legene endre holdninger til de medisinske undersøkelsene.

- Sånn det er nå blir det ikke flere samtaler. Det er opp til dem å endre seg. Før jeg skriver under en kontrakt er jeg fortsatt PSV-spiller. Presset er ikke på meg, men på United, sier Van Nistelrooy.

 • Det engelske nyhetsbyrået PA melder i dag at van Nistelrooys knee brøt samme på trening med PSV i dag.

  Den nederlandske toppscoreren gikk i en luftduell og falt forkjært.

  23-åringen klarte å hinke av banen for egen maskin, men ble sendt til St. Amna-sykehuset for nærmere undersøkelser.

  Ifølge PSV-talsmann Pedro Salazar-Hewitt er det ikke klart hvor alvorlig skaden er.

  - Dette gjør helt sikkert ikke sjansene for en overgang større, sier Salazar-Hewitt.

  Manchester United-sjef Alex Ferguson hadde spissen på besøk tidligere i uka, og sender sine støtteerklæringer fra England.

  - Det er fryktelig leit for gutten. Det som startet som en lys uke har blitt et mareritt. Vi håper dette ikke ødelegger sjansene hans for EM, og vi sender han våre beste ønsker, sier Ferguson til Manchester Uniteds offisielle hjemmeside.