LIGAMESTERE Manchester United-laget fikk feire ligagullet i en åpen buss i Manchester 30 mai. En av klubbens legender tror på ny feiring neste vår. Foto: AP/Scott Heppell
LIGAMESTERE Manchester United-laget fikk feire ligagullet i en åpen buss i Manchester 30 mai. En av klubbens legender tror på ny feiring neste vår. Foto: AP/Scott HeppellVis mer

- United vinner ligagullet lett

Det mener Keane. Enig? Sett opp din tabell.

(Dagbladet): Manchester United og manager Alex Ferguson stakk av med ligagullet i vår igjen, serietrofeet var rødtrøyenes fjerde på de fem siste sesongene.

Totalt har United hele 19. ligatitler, mer enn noen annen klubb.

Ikke tøffere
Irske Roy Keane var med på å vinne sju av dem, mellom 1994 og 2003. Nå spår den tidligere Sunderland- og Ipswich-sjefen at årets sesong blir en parademarsj for Ferguson og co.

- Til og med sir Alex Ferguson sa forleden at ligaen er tøffere enn før. Men jeg er ikke enig. Hvis United virkelig satser, og det tror jeg de gjør, så kommer de til å vinne enkelt. Til og med forrige sesong da United glapp mye, var ikke noe annet lag sterkt nok til å utnytte det, sier Keane til The Sun.

Den tidligere midtbanekjempen avskriver Chelsea fordi han synes spillerne krangler for mye seg i mellom. Arsenal synes Keane har kjøpt for dårlig.

Fnyser av Liverpool
Liverpool, klubben som står med 18 ligatitler, tar 39-åringen slett ikke på alvor.

- Det har ikke sjans til å vinne ligaen, det er ikke i nærheten.

Uniteds byrival City er laget Keane tror kan by på litt kamp om sølvtøyet neste mai.

- Jeg tror ikke dagens City-lag ser på United som en ustoppelig maskin. De brøt en barriere da de slo United på Wembley og har vært nære gode resultater mot United i flere år. Når en klubb bruker den type penger og kjøper slike spillere, så er den selvsagt en trussel.

Keane mener City-sjef Roberto Mancini har gjort en god jobb siden han ble ansatt på Eastlands for 19 måneder siden.

- Det er vel og bra å ha penger, men Mancini har hentet inn etablerte landslagsspillere, kvalitetsspillere som kan levere ved store anledninger.

LØFTET FLERE: Her løfter Roy Keane ligapokalen i 1999. Foto: EPA/PRESS ASSOCIATION
LØFTET FLERE: Her løfter Roy Keane ligapokalen i 1999. Foto: EPA/PRESS ASSOCIATION Vis mer