Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United vraker Norway Cup

Manchester United kommer ikke til Oslo likevel.

Det opplyser pressetalskvinne i Manchester United, Karen Shotbolt, til Dagbladet.no. Tidligere har Norway Cup-general Frode Kyvåg uttrykt stor tro på at United i år kunne legge inn en Oslo-tur.

Nå får de norske supporterne av storklubben kontrabeskjed:

- Det blir ingen Norges-tur på oss i år, dessverre, sier Shotbolt.

Afrika og Amsterdam

Denne uka ble programmet for lagets sommerturné i Sør-Afrika offentliggjort. Her skal de møte Orlando Pirates og Kaizer Chiefs over tre kamper i perioden 13.-23. juli.

- Men siden vi regner med å ha mange spillere i VM, vil ikke alle i førstelagsstallen være med til Sør-Afrika, sier Shotbolt.

Fra før er det kjent at Manchester United skal delta sammen med Ajax, Galatasaray og Porto i Amsterdam Tournament første helga i august.

- Ikke aktuelt med en enslig kamp i Oslo i mellom de to turene?

DROPPER NORGE: Det blir Afrika og Amsterdam på Manchester United i sommer, som dermed vraker Norge og Norway Cup. Trolig til stor skuffelse for klubbens mange supportere her til lands. Foto: REUTERS
DROPPER NORGE: Det blir Afrika og Amsterdam på Manchester United i sommer, som dermed vraker Norge og Norway Cup. Trolig til stor skuffelse for klubbens mange supportere her til lands. Foto: REUTERS Vis mer

- Nei, ikke i år, fastslår Shotbolt.

United.no meldte i dag at klubben også har avtalt treningskamper mot Preston (lørdag 29. juli) og Macclesfield (31. juli).

Ikke gitt opp

Gigantturneringa på Ekebergsletta sparkes i gang søndag 30. juli. Frode Kyvåg hadde håpet at Wayne Rooney & Co skulle spille mot Rosenborg på Ullevaal en eller annen gang den påfølgende uka.

- Det er ingen lag som kan måle seg med United i interesse. Det er de, så kommer ingen, så kommer resten, sa Kyvåg til Dagbladet i midten av mars.

Den gang avventet han endelig svar fra Manchester United. Det hadde man fortsatt ikke fått ved Norway Cup-kontoret i dag.

- Vi har ikke fått de signalene som du refererer til. Derfor har vi heller ikke gitt opp håpet om å få dem hit før de drar til Nederland, sier Rolf Fjeld.

• Klokka 13.30 lørdag spiller Manchester United mot Chelsea på Stamford Bridge. Serielederen fra London trenger bare uavgjort i toppkampen for å være sikret sitt andre ligagull på rad.

United vraker Norway Cup
<B>HÅPET UTE:</B> Frode Kyvåg hadde stor tro på et gjensyn med Ole Gunnar Solskjær og Manchester United på Ekebergsletta i sommer. Slik gikk det ikke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling