SKUFFET: Den gamle United-legenden Roy Keane var ikke nådig i sin omtale av forestillingen i etterkant.

- Det er mangel på selvtillit, og det er også noen av spillerne som ikke er gode nok. Vi er blitt hjernevasket til å tro at Premier League er den beste ligaen i verden. Tull, sier Keane til ITV. Foto: AP Photo/Peter Morrison/NTB Scanpix
SKUFFET: Den gamle United-legenden Roy Keane var ikke nådig i sin omtale av forestillingen i etterkant. - Det er mangel på selvtillit, og det er også noen av spillerne som ikke er gode nok. Vi er blitt hjernevasket til å tro at Premier League er den beste ligaen i verden. Tull, sier Keane til ITV. Foto: AP Photo/Peter Morrison/NTB ScanpixVis mer

Unitedlegende: - Vi har blitt hjernevasket

Roy Keane mener United må handle.

(Dagbladet): Det gikk ikke som David Moyes og Mancester United hadde håpet i Athen i kveld. Olympiakos viste seg å bli for sterke, og de regjerende Premier League-mesterne ble sendt hjem med 0-2 i sekken.

Den gamle United-legenden Roy Keane var ikke nådig i sin omtale av forestillingen i etterkant.

- Det er mangel på selvtillit, og det er også noen av spillerne som ikke er gode nok. Vi er blitt hjernevasket til å tro at Premier League er den beste ligaen i verden. Tull, sier Keane til ITV.

Iren, som spilte for United fra 1993 til 2005, har kritisert klubben flere ganger i ettertid. Nå er han rimelig klar på at Moyes må handle stort til sommeren.

- De mangler seks eller sju spillere for å bygge opp laget igjen. David Moyes vil ikke si det, men han er sjokkert over den kvaliteten han har å jobbe med akkurat nå, sier Keane.

Men selv om Uniteds prestasjon var godt under pari, tar Keane ingenting av æren bort fra det Olympiakos presterte.

- Ingen hadde forutsett dette. Dette var en tung kveld for klubben, spillerne og fansen. Dere kan kritisere United alt dere vil, men ikke glem at Olympiakos var gode, sier han.

Dermed har alle de tre engelske lagene som har vært i aksjon i 8-delsfinalene av Champions League gått på en smell i det første oppgjøret. I morgen skal Chelsea spille mot Galatasaray.

Returoppgjøret for Manchester United spilles på Old Trafford den 19. mars.