Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uniteds beste Premier League-åpning

Giggs sikret fjerde strake seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Manchester United-Tottenham 1-0.

Manchester United er i flytsonen. I går ble Alex Ferguson kåret til månedens manager i august og Ryan Giggs ble månedens spiller.

I dag kom den fjerde strake seieren som gir 11-2 i målforskjell. Det er ifølge Soccernet klubbens beste start i Premier League noensinne, selv om det kunne gått galt i dag.

I dag var det nettopp Giggs som headet inn kampens eneste mål på Old Trafford.

Cristiano Ronaldo slo et frispark som Englands landslagskeeper Paul Robinson ga retur på. Den walisiske krølltoppen Giggs styrte ballen kontrollert i mål etter bare ni minutter.

Store Spurs-sjanser

Seieren var imidlertid aldri trygg i kveldskampen. Tottenham kunne utliknet flere ganger. Både Mido - som «debuterte» for Tottenham for andre gang - og Jermaine Defoe hadde store sjanser.

Tottenham styrte store deler av kampen. Men for United, som ødela tittelsjansene allerede i september i fjor, er det nok først og fremst full pott som teller.

I MEDGANG: Ryan Giggs (33) er i sitt livs form, og ble matchvinner mot Spurs i dag. Her feirer han målet med Cristiano Ronaldo. Foto: Reuters/Scanpix
I MEDGANG: Ryan Giggs (33) er i sitt livs form, og ble matchvinner mot Spurs i dag. Her feirer han målet med Cristiano Ronaldo. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

- Etter landskampene er jeg veldig fornøyd med å få dette resultatet. Du kan se på resultatene til de andre topplagene, også de hadde det vanskelig i dag.

Glad for seieren

I likhet med kollega Arsene Wenger er Ferguson ikke spesielt glad for å sende bort mange spillere på landslagstjeneste.

- Noen spiller ikke på 14 dager, og du ser dem ikke. De kommer tilbake litt forandret, og det tar litt tid å få dem i gang igjen, sier Ferguson til Sky Sports.

Han synes laget hang bedre sammen etter pause, men er først og fremst glad for resultatet.

- Vi slo et godt lag i dag, og de vil sette sitt preg på denne serien, sier Ferguson.

Når man klarer det på en middels dag, kan det bli en hyggelig sesong for de mange United-supporterne verden over.

Ole Gunnar Solskjær satt på benken hele kampen.

image: Uniteds beste Premier League-åpning

• Tror du United holder koken hele veien inn denne sesongen?