Uniteds dårligste start under Ferguson

Verste siden 1986.

Med 0-0-affæren mot Villarreal står Manchester United med bare én seier på sine seks første 90- minuttere denne sesongen. I går hadde United fem feite sjanser, de hadde ballen klart mest, de fikk tilbake Cristiano Ronaldo den siste halvtimen - men de fikk ikke gledet Old Trafford med målet de mest av alt ønsket seg.

Sist laget bare klarte å vinne i ett av sine seks første forsøk, var i 86-87-sesongen. Da het manageren Ron Atkinson.

Noen uker seinere var skotten Alex Ferguson på plass.

Et managerbytte skjer ikke i høst. For fortsatt er det ingen som snakker om krise - av de seks kampene har to vært spilt for å finne ut hvem som skal ta hjem lettvektertrofeene Community Shield og UEFAs supercup, og uavgjort hjemme mot laget som ble nummer to i Spania sist sesong tar ikke nattesøvnen fra Sir Alex Ferguson.

- Jeg kan ikke klage. På en annen dag kunne vi scoret fire eller fem. Vi skapte mange gode sjanser, vi spilte veldig god fotball, med høyt tempo, sier United-manageren til Sky Sports.

På søndag skal laget møte en minst like tøff motstander som de gule fra Øst-Spania: Chelsea på Stamford Bridge. Til den kampen spiller garantert Cristiano Ronaldo fra start.

Skjønt Alex Ferguson ikke ville bekrefte det i går kveld.

- Det var hans første kamp etter at han kom tilbake, så det er for tidlig å snakke om søndag i øyeblikket. Men han viste hva han kan gjøre, og han gjorde det bra, gutten, sier Ferguson.

STANG UT: Manchester United har ikke hatt flyt i sesongåpningen. Jonny Evans\' heading i stanga i går kveld er et godt eksempel på det. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
STANG UT: Manchester United har ikke hatt flyt i sesongåpningen. Jonny Evans\' heading i stanga i går kveld er et godt eksempel på det. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer

• Din mening: Hvor viktig er  Ronaldo-comebacket for United?

Uniteds dårligste start under Ferguson
RINGER HAN ETTER HJELP? Alex Ferguson har ikke opplevd maken til svak sesongstart i sine 22 år på Old Trafford. Men vinner laget hans borte mot Chelsea søndag, kan det fort være glemt.