Populær:  Jose Mourinho håper å kunne bringe Paul Pogba tilbake til Old Trafford, med Real Madrid skal være villige til å åpne lommeboka for å signere franskmannen. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Populær: Jose Mourinho håper å kunne bringe Paul Pogba tilbake til Old Trafford, med Real Madrid skal være villige til å åpne lommeboka for å signere franskmannen. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFEVis mer

Uniteds drøm om Pogba-retur kan bli knust av Real

Her er dagens ryktebørs.

Sommerens overgangsvindu åpner i dag og vil være åpent frem til onsdag 31 august. Her er noen av de ferskeste spekulasjonene:

Paul Pogba har blitt linket til Manchester United for hele 78 millioner pund i følge Daily Mirror, kun fire år etter at midtbanespilleren forlot Old Trafford. Men britene må kjempe for franskmannen ettersom Real Madrid har kaset seg inn i kampen om spillerens signatur. Juventus krever 100 millioner Euro, men Real håper å kunne redusere summen ved å tilby Isco eller Mateo Kovacic i bytte.

Pep Guardiolas overgang fra Bayern Munchen til Manchester City har ført til spekulasjoner om hvilke spillere som kan følge han til Premier League. Men i følge Manchester Evening News kan ikke Guardiola signere noen fra Bayern, noe som var en del av kontrakten i Tyskland. Flere medier er uenige, både Daily Mail og ESPN melder at dette bare er tull, og at spanjolen kan signere hvem han vil fra de tyske mesterne.

Liverpool har blitt linket til Edinson Cavani i flere overgangsvinduer, og denne sommeren er intet unntak. Sky melder at britene skal ønske å forsterke spissrekka, men kan tape PSG-spilleren til Atletico Madrid.

Chelseas omstridte spiss Diego Costa ønsker seg tilbake til Atletico Madrid melder Metro. Det er Atleticos klubb president som sier at Costa kan returnere over sommeren. Klubben skal være på jakt etter en spiss for å styrke laget, men har også blitt linket til andre spanske spillere.

Øvrige rykter:

Manchester United vil prøve å «stjele» Juventusspissen Alvaro Morata foran nesa på Arsenal (The Sun)

Liverpool og Fiorentina vil begge signere Christian Tello fra Barcelona (Marca)

Matteo Darmian er ikke i Mourinhos planer og kan være på vei til Juventus. (Daily Mail)

Lazar Markovic kan ende med å bli i Tyrkia og har blitt tilbudt til Galatasaray. Liverpoolspilleren har vært på lån i den tyrkiske klubben Fenerbahce denne sesongen. (Daily Express)

Thomas Vermaelen er interessert i en retur til Premier League, både West Ham og Liverpool skal være interessert i forsvarspilleren. (The Sun)

Liverpool skal ha kastet seg inn i kampen om Jamie Vardy (Daily Star)

Tottenham ønsker seg Southamptons midtbanespiller Victor Wanyama. (Daily Mirror)

Theo Walcott har ingen intensjoner om å forlate Arsenal selv om klubben ønsker seg Jamie Vardy (ESPN)

Lik Dagbladet Fourfourtwo på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.