BOM PÅ BOM: Man skulle tro at MUTV kunne navnet på alle spillerne i klubben, men det gikk iallfall veldig galt da de presenterte lagoppstillingen på grafikken før treningskampen mot Inter natt til i dag.
BOM PÅ BOM: Man skulle tro at MUTV kunne navnet på alle spillerne i klubben, men det gikk iallfall veldig galt da de presenterte lagoppstillingen på grafikken før treningskampen mot Inter natt til i dag.Vis mer

Uniteds egen tv-kanal bommet på ni av elleve navn

Snakk om flause.

Manchester Uniteds slo Inter etter straffekonk i en treningskamp i Washington natt til i dag - en kamp som manager Louis van Gaal omtalte som den beste av de tre de har spilt under hans ledelse så langt.

Kampen ble blant annet vist på Manchester Uniteds egen tv-kanal MUTV. Der i gården kom sendingen fryktelig skeivt ut:

Young og Welbeck På grafikken over lagoppstillingen presterte de nemlig å sette feil navn på hele ni av elleve spillere i Manchester Uniteds startoppstilling.

Den hysteriske tabben har gått sin seiersgang på sosiale medier, og er også omtalt hos blant annet Metro.

Ashley Young og Danny Welbeck var de eneste to som hadde riktig navn til riktig bilde.

Ellers ble keeper Anders Lindegaard presentert med et bilde av David de Gea, bildene av Phil Jones og Jonny Evans var byttet om, mens Chris Smalling ble presentert med et bilde av Rafael.

Bytta Rooney og Mata Bildene av stjernespillerne Wayne Rooney og Juan Mata var også byttet om.

Nyinnkjøpte Luke Shaw, som Manchester United har hentet fra Southampton for rundt 300 millioner kroner, ble presentert som Antnio Valencia...

Riktignok håper Uniteds nye manager Louis van Gaal å få inn noen nye ansikter før Premier League-sesongen starter, men dette er kanskje helt måten å gjøre det på.