Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uniteds Juventus-ønskeliste

Alex Ferguson navngir seks spillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Manchester United-manager Alex Ferguson sa i helga at han ennå ikke visste hvilke spillere som ville være tilgjengelige fra de korrupsjonsdømte italienske klubbene.

- Nå vet vi hvor vi står i forhold til å gjøre forespørsler og kanskje gi konkrete bud på en eller to spillere, sier han til BBC.

Det er spesielt Serie B-klare Juventus han har rettet blikket mot, og lister opp aktuelle spillere for United og andre storklubber:

- Gianluigi Buffon, Gianluca Zambrotta, Fabio Cannavaro, Lilian Thuram, Emerson og Patrick Vieira er de spillerne folk vil fokusere på, fordi det er ting som tyder på at «en av to» spillere kanskje kan gå gratis hvis de går til klubber utenfor Italia.

- Gir ikke bort Ruud

Ferguson bekrefter også at det «er en mulighet» for at Ruud van Nistelrooy blir solgt. Nederlenderen ønsker seg bort, men United vil ikke selge billig av den grunn.

Ifølge nyhetsbyrået PA håper United å få 172 millioner kroner (15 millioner pund) fra Real Madrid.

- Det er ingen overraskelse at han har bedt om å bli solgt, egentlig. Men Andrej Sjevtsjenko gikk for 344 millioner kroner (30 millioner pund) - han er jevngammel med Ruud og statistikken deres i Europa er omtrent den samme. Du kan være sikker på at vi ikke vil gi bort Ruud, sier Ferguson til BBC.

HØRER FRA UNITED? Patrick Vieira er en av spillerne Alex Ferguson trolig vil forsøke å hente fra Juventus. Foto: AP/Scanpix
HØRER FRA UNITED? Patrick Vieira er en av spillerne Alex Ferguson trolig vil forsøke å hente fra Juventus. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Håper på Torres

I tillegg til eventuelle Juventus-spillere jager United spanske Fernando Torres fra Atletico Madrid. 22-åringen har en klausul i kontrakten om at han kan kjøpes fri for 470 millioner kroner, men United håper å få ham langt rimeligere, melder PA.

Torres har ikke bestemt seg for hva han ønsker å gjøre.

Atletico-sjef Javier Aguirre fortalte i går at han har spurt Torres om han kan garantere at han blir i den spanske hovedstadsklubben. Svaret var nei.

• United-fan? Hvem håper du klubben kjøper?

image: Uniteds Juventus-ønskeliste
PÅ VEI BORT: Fernando Torres kan ikke love Atletico Madrid at han vil fortsette i klubben. Manchester United er blant de mest aktuelle som ny arbeidsgiver.