Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uniteds keeperhelt om juleprogrammet: - Det er litt spesielt

Møter Newcastle i morgen,

PRESSER RIVALENE: David de Gea håper Manchester United tetter luken opp til Chelsea og Manchester City i løpet av noen hektiske dager på balløya. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB SCANPIX
PRESSER RIVALENE: David de Gea håper Manchester United tetter luken opp til Chelsea og Manchester City i løpet av noen hektiske dager på balløya. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB SCANPIX Vis mer

David de Gea håper Manchester United tetter luken opp til Chelsea og Manchester City i løpet av noen hektiske dager på balløya.

Tabelltreer United ligger ti poeng bak serieleder Chelsea, mens byrival City er sju poeng foran etter 17 ligarunder. Nå vil De Gea sette press på lederduoen.

Manchester United får besøk av Newcastle fredag. Deretter venter bortekamper mot Tottenham (28/12) og Stoke (1/1). United har tatt 19 av 21 mulige poeng på sine sju siste kamper.

- Alt handler om å fortsette den gode rekken, både individuelt og som lag, slik at vi fortsetter med gode resultater, sier United-keeper David de Gea.

Første oppgave i det hektiske jule- og nyttårsprogrammet er Newcastle på den klassiske «Boxing Day».

- Det blir en veldig, veldig stor kamp. Det er virkelig vitalt med tre poeng. Vi må holde den fine trenden i gang. Vi er i bra form for tiden, sier sisteskansen.

United-manager Louis van Gaal ga spillerne fri 1. juledag.

- Det er litt spesielt for oss som kommer fra andre ligaer. Vi er vant til vinterpause, eller i det minste en pause under jul og nytt år. Samtidig er disse kampene veldig morsomme. Det er i en perfekt del av sesongen og kampene er alltid spennende, sier de Gea.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media