NEKTES ADGANG: Marcus Rashford må pent finne seg i å bruke ungguttenes garderobe. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix
NEKTES ADGANG: Marcus Rashford må pent finne seg i å bruke ungguttenes garderobe. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/NTB ScanpixVis mer

Uniteds nye stortalent får ikke bruke samme garderobe som stjernene

Louis van Gaal vil holde Marcus Rashford godt plantet på bakken.

(Dagbladet): Marcus Rashford har fått sitt store gjennombrudd i Manchester United denne sesongen. Allerede i sin første ligakamp mot Arsenal ble det to scoringer på unggutten, som har stått fram som et viktig tilskudd for de røde etter at Wayne Rooney kastet inn håndkleet med skade.

Likevel er ikke alt rosenrødt for 18-åringen, som ikke får lov til å bruke førstelagets garderobe på treningsfeltet Carrington. Det er tabloidavisa Daily Mirror som skriver dette i dag.

Det er journalisten Steve Bates som hevder at Rashford, i likhet med de andre ungguttene i Manchester United, ikke har «fortjent» en plass i garderoben med de etablerte stjernene på laget.

Manager Louis van Gaal skal insistere på at Rashford og de øvrige unge talentene trener i garderoben for de yngre i klubben. Først på treningsfeltet etterpå får de unge møte de etablerte spillere. Ungguttene spiser heller ikke lunsj sammen med seniorspillerne, skal vi tro avisa.

Grunnen til dette skal være at trenerteamet til klubben ønsker at de unge talentene skal ha beina godt plantet på bakken, og ikke ta av etter hvert som de oppnår suksess. Det er naturligvis Lous van Gaal som har siste ord i saken.

Rashford står med totalt fem scoringer på åtte kamper for United i serie og cup. Eventyret startet mot danske Midjylland i Europa League hvor unggutten fikk sjansen da Anthony Martial pådro seg en strekk under oppvarmingen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram