Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uniteds stjernegalleri holdt til 0-0 mot fjerdenivå-lag

I FA-cupen.

0-0: Radamel Falcao og resten av Manchester United-stjernene fikk det aldri til å stemme mot Cambridge. Dermed blir det returoppgjør i FA-cupens fjerde runde. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
0-0: Radamel Falcao og resten av Manchester United-stjernene fikk det aldri til å stemme mot Cambridge. Dermed blir det returoppgjør i FA-cupens fjerde runde. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS Vis mer

• Cambridge - Manchester United 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Det var ventet at Manchester United skulle få en enkel oppgave mot League Two-laget Cambridge. Det ble imidlertid en trå affære for laget som innehar fjerdeplassen på Premier League-tabellen.

Til tross for at Cambridge viste seg fram i åpningsminuttene, var det United som sakte tok over - uten å komme til de store sjansene.

Faktum er at et nivå fire-lag klarte å holde Uniteds stjernegalleri til 0-0.

- Manchester United var markant dårlige gjennom hele kampen, konstaterer TV2-ekspert Petter Myhre i studio.

- Frustererende Manager Louis van Gaal medgir at det var et frustrerende resultat.

- Ja, det var en frustrerende kveld. Vi gjør de samme feilene som mot Yeovil og QPR, vi gjør de samme feilene. Vi var dårlige i første omgang, så må jeg være sint igjen, og i andre omgang var vi bedre igjen. Men OK, vi har fortsatt en kamp igjen, sier van Gaal i intervjuet vist på TV2.

- Alle aspekter i en kamp som dette er mot seg. Det er en del av jobben min å måtte si ifra halvveis, selv om jeg vil være veldig glad. Det er ikke alltid slik.

Cambridge uhyre nære I første omgang var det derimot Cambridge som markerte seg best. Bortsett fra en mulighet fra Daley Blind og et skudd fra Angel Di Maria som gikk himmelhøyt over mål, kom ikke United til de store sjansene.

Etter en snau halvtime var det uhyre nære på at United havnet bakpå. Etter en heading, der Cambridges Josh Coulson selv reddet på strek, fikk han ballen på pannebrasken. Ballen strøk over David de Geas tverrligger.

Lagene gikk målløse i garderoben etter halvspilt kamp.

Trått United-manager Louis van Gaal har tidligere uttalt at spissen Radamel Falcao, som ble hentet inn på en låneavtale i sommer, må bevise hva han er god for. Først etter en times spill fikk stjernespissen en kjemperedning, men Cambridge-målvakt Chris Dunn vartet opp med en god redning.

Halvveis ut i omgangen fikk Robin van Persie sitt skadecomeback, og inn på banen kom også Ander Herrera - som ble redningsmann i forrige cuprunde mot Yeovil.

Til tross for noen utrolige sjanser på overtid klarte ikke United å få hull på byllen - og Cambridge-målmann Dunn ble trolig matchvinner med en god redning.

- En drøm i oppfyllelse - For å være ærlig, så tenker man ikke, du bare går ut og håper på det beste. Det er slike ting du drømmer om, riktignok. Å møte Manchester United i et returoppgjør på Old Trafford er en drøm som kommer i oppfyllelse, sier målvakt Dunn.

Luke Chadwick, som i sin tid hadde 25 kamper i United-drakta, fikk for øvrig et kvarter på banen. Han kom på til applaus fra både hjemme- og bortepublikumet.

- Jeg er ekstremt stolt over spillerne mine. I første halvdel var vi en trussel. I andre omgang holdt verdensklassespillerne på ballen, og jeg synes vi var gode og forsvarte oss bra. Vi trengte at målmannen og midtstopperne var gode, og det var de, sier Cambridge-manager Richard Money til BBC.