Uniteds stjerner snur ryggen til Wayne Rooney

Melder engelsk avis.

MISNØYE: Flere av de mer rutinerte spillerne på Manchester United skal være i ferd med å snu ryggen til Wayne Rooney. Foto: Scanpix
MISNØYE: Flere av de mer rutinerte spillerne på Manchester United skal være i ferd med å snu ryggen til Wayne Rooney. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): Da Manchester United landet i Stockholm i dag, satt Wayne Rooney igjen i Manchester. Scouseren hadde pådratt seg en høyst beleilig skulderskade.

Tenker kun på egen vinning Rooney har allerede blitt linket bort til rivalen Chelsea i år, og har ikke vært interessert i sesongoppkjøringen til Manchester United.

Det skal ha fått lagkameratene til å se rødt.

Gamle veteraner som Ryan Giggs og Rio Ferdinand skal være misfornøyde med hvordan overgangssagaen påvirker hele laget.

Rooney møter misnøye blant lagkameratene på grunn av måten han prøver å tvinge frem en overgang vekk fra Manchester United, skriver The Mirror i kveld.

Avisen skriver videre at kilder tett på klubben beskriver det som en anstrengt stemning, og at mye av misnøyen er rettet mot Rooney selv. Spesielt skal dette bunne ut i hvordan han ved gjentatte anledninger har forsøkt å styrke sin egen posisjon uten å tenke på klubben som helhet.

Stjerneduoen føler at Rooney ignorerer deres forsøk på å få han til å bli i klubben. Det har brygget opp til en opprør i garderoben, og stjernespillene tror Rooney bruker det for å presse gjennom en overgang. Det mener de er helt uholbart, skriver The Independent i tirsdagens avis.

Chelsea-interesse Så sent som søndag kveld ble det bekreftet fra klubbhold at de hadde avslått et nytt bud på stjernespissen.

Hvor høyt budet var er uvisst, men The Independent opererer med en sum på omlag 225 millioner norske kroner. David Moyes har ved gjentatte anledninger gjort det klart at Rooney ikke er til salgs.

Likevel er det nå mye som tyder på at United-karrieren til Liverpool-gutten går mot slutten.