Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uniteds stjerneskudd berget ett poeng

- Gullkalven blir bare større og større.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• CSKA Moskva - Manchester United 1-1 (1-0)

(Dagbladet): Anthony Martial (19) fortsetter å imponere i Manchester United-drakta. I kveld slet engelskmennene i borteoppgjøret mot CSKA Moskva etter at Seydou Doumbia sendte russerne i ledelsen i begynnelsen av første omgang, men etter hvilen slo Martial til for femte gang etter overgangen fra Monaco.

19-åringen var henvist til en venstre kant-posisjon for andre kamp på rad, men etter 65 minutter vandret han inn i 16-meteren og stanget et innlegg fra navnebror Antonio Valencia i mål.

På den måten gjorde Martial opp for sin egen tabbe, ettersom det var han som forårsaket straffesparket som ledet til CSKAs mål etter bare et kvarter.

- Gnistrende 1-1-resultatet betyr at Manchester United deler andreplassen i gruppe B, med like mange poeng som kveldens motstander. Det er manager Louis van Gaal trolig godt fornøyd med, spesielt med tanke på at mannskapet hans ikke leverte noen stor prestasjon.

- Jeg syns det var en dårlig fotballkamp. Manchester United er litt bedre enn CSKA, og får med seg et uavgjortresultat, men det er ingen imponerende forestilling på noen som helst måte, sier Viasat-ekspert Morten Langli.

Fornøyd har van Gaal også grunn til å være med utligningsmålet. For selv om kampen var under pari, var angrepet etter en drøy time nydelig.

SKUFFET: Wayne Rooney var anonym mot CSKA. Foto: Scanpix
SKUFFET: Wayne Rooney var anonym mot CSKA. Foto: Scanpix Vis mer

Etter fine kombinasjoner mellom Jesse Lingard og Ander Herrera, endte ballen hos en overlappende høyre back i form av Valencia som avsluttet med å slå et perfekt innlegg til Martial.

- Det er gnistrende godt spill av Manchester United. Og det er en fantastisk heading. Gullkalven blir bare større og større. Martial har tatt United-fansen med storm, kommenterte Viasats Roar Stokke.

Flere endringer Det er bare fire dager igjen til det prestisjefylte Manchester-derbyet mot Premier League-rival City, men kveldens kamp ga van Gaal trolig flere spørsmål enn svar.

BEKYMRET?: Manager Louis van Gaal kan ikke ha blitt særlig imponert over spillerne sine i kveld. Foto: Scanpix
BEKYMRET?: Manager Louis van Gaal kan ikke ha blitt særlig imponert over spillerne sine i kveld. Foto: Scanpix Vis mer

Bastian Scweinsteiger ble blant annet byttet ut i pausen til fordel for Marouane Fellaini, noe som ikke taler i tyskernes favør når søndagens lagoppstilling skal settes opp.

I tillegg plasserte nederlenderen Juan Mata og Matteo Darmian på benken, mens nevnte Lingard og Valencia fikk muligheten i stedet. Begge kveldens aktører gjorde en brukbar figur, men mot City er nok både Mata og Darmian selvskrevne.

JUBLET: Seydou Doumbia er i storform. Foto: Scanpix
JUBLET: Seydou Doumbia er i storform. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!