VAR ET PAR: Nå er de fiender og slenger dritt til hverandre via sosiale medier og engelske tabloidaviser. Foto: NTB Scanpix
VAR ET PAR: Nå er de fiender og slenger dritt til hverandre via sosiale medier og engelske tabloidaviser. Foto: NTB ScanpixVis mer

Uniteds stjerneskudd i strupen på eks-kjæreste: 
- Du lyver for penger

Anthony Martials eks Samantha Jacqueline gikk i dag til angrep i tabloidavisene. Nå slår United-angriperen tilbake. 

(Dagbladet): - Du lyver for pengene. Du fortjener en Oscar for Opptredenen Takk for at du fikk meg til å le.

Slik svarer United-angriper Anthony Martial på Twitter etter et angrep fra eks-kjæresten Samantha Jacqueline i The Sun i dag.

Jacqueline sto nemlig fram i tabloidavisa og slaktet sin tidligere United-kjæreste.

Den samme avisa hevdet tidligere i år at Martial hadde vært utro med en X Faktor-deltaker.

- Alt forandret seg etter vi flyttet. I England er fotballspillere konger. De har så mye penger og får så mye oppmerksomhet. Det er som de lever i en annen verden. Han hadde aldri vært utro før vi flyttet til England. Jeg hadde aldri tvilt på ham, så det sjokkerte meg da jeg fant ut at han hadde vært utro, sier Jacqueline til The Sun.

I samme sak sier Jacqueline at United-spillerne begynte å kalle henne kjedelig og «en bestemor» etter de flyttet.

Hun mener det er fordi Martial fikk et dusin av bilder fra damer som ba om at han skulle ta kontakt - hver eneste dag. Det førte til at forholdet de hadde hatt siden hun var 18 tok slutt.

Paret har også et barn sammen.

- Jeg prøvde å ordne det da vi gjorde det slutt. Men han hevdet jeg bare ville ha pengene. Han har bare sett ungen sin fire ganger etter vi gjorde det slutt. Jeg leide et hus utenfor Paris, men da jeg nøkkelen fikk jeg beskjed om at han bare kom til å gi oss ( hun og barnet) 3 000 pund i måneden. Han tjener 420 000 pund i måned, fortalte en tydelig skuffet Jacqueline til The Sun.